Facebook ajută părinții printr-un portal dedicat de informații

Facebook ajută părinții printr-un portal dedicat de informații

Părinții ai căror copii petrec foarte mult timp pe Facebook, au acum un portal dedicat cu sfaturi și soluții la cele mai întâlnite probleme cu care se confruntă.

Este incredibil de ușor să îți faci un cont pe Facebook și, cu toate că impune o limită de vârstă, la fel ca multe alte rețele sociale, aceasta este foarte ușor de ignorat. În teorie, pentru a vă crea un cont pe Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Tumblr, Kik sau Snapchat, trebuie să aveți cel puțin 13 ani. În practică, este suficient să puneți o dată de naștere mai veche și ați soluționat cazul.

Din păcate, copiii care stau pe Facebook sau orice alte platforme de socializare online se confruntă cu un amalgam de probleme și pot ajunge la gesturi dramatice. Conceptul de cyberbullying este unul cât se poate de real, iar glumele online, ironiile și agresivitatea verbală primite de la diverse persoane au ajuns să se reflecte în situații în care copii s-au sinucis. Partea cea mai frustrantă într-un asemenea scenariu este că părinții nici măcar nu au știut ce se întâmplă cu copilul lor decât atunci când a fost prea târziu.

Deoarece Facebook este una dintre cele mai populare rețele sociale din lume, oficialii companiei lui Mark Zuckerberg au decis să creeze un portal dedicat pentru părinții ai căror copii stau pe Facebook. Intitulat Facebook Parents Portal, acesta poate fi accesat la această adresă.

Portalul vine la pachet cu o descriere exhaustivă, pentru a vă da un motiv în plus să-l accesați ocazional.,,Să fii părinte este o misiune dificilă. Știm că părinții pot avea multe întrebări despre Facebook. Indiferent, dacă ai un cont personal de Facebook sau copilul tău adolescent are unul, am strâns câteva link-uri utile cu sfaturi și soluții pentru a vă ajuta să profitați la maxim de această experiență și pentru a vă ajuta copilul să navigheze prin propria experiență. Sperăm câ veți găsi aceste resurse ca fiind foarte utile.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo