Extrem de fierbinte, un Nexus 5X s-a topit în buzunar

Extrem de fierbinte, un Nexus 5X s-a topit în buzunar

În ultimele săptămâni au apărut tot mai multe dovezi ale imperfecțiunilor noilor Nexus 5X și Nexus 6P, dar nimeni nu se aștepta ca unul să ia foc.

Au trecut deja câțiva ani de când am văzut primul smartphone care a luat foc, a explodat sau a început subit să se topească. Din păcate, deși acele evenimente implicau de obicei iPhone-uri și telefoane Samsung Galaxy, se pare că și telefoanele Nexus pot fi un real pericol.

Conform unui utilizator de pe Reddit ce folosește pseudonimul AFChimpanse, un smartphone Nexus 5X a început să i se topească în buzunar fără nici un motiv aparent. În condițiile în care telefonul era aproape nou, nu a fost folosit intens și nu a fost încărcat cu altceva decât cu încărcătorul original, circumstanțele accidentului sunt foarte greu de identificat.

,,Stăteam afară când l-am simțit brusc cum mi să încălzește în buzunar, l-am scos repede foarte confuz în timp ce simțeam că se încălzește și mai tare. Atunci am început să aud un sfârâit discret și un miros extrem de toxic. Întregul telefon devenise prea fierbinte pentru a-l mai putea ține în mână și am fost nevoit să-l pun pe jos. Când l-am ridicat din nou, am observat o gaură și plastic topit în dreapta logo-ului LG de pe spate.

Din fericire, spre deosebire de alte circumstanțe similare, nu au existat victime de această dată, proprietarul telefonului fiind doar dezamăgit de experiență, decât afectat fizic. Îl avea de doar 11 zile și a făcut un efort pentru a-l încărca doar cu încărcătorul inclus în pachet. Momentan, oficialii LG și Google nu au făcut nici un fel de declarații pe marginea evenimentului, deși sunt șanse infime să nu-l fi luat la cunoștință. Având însă în vedere că acestea este un caz izolat, sunt șanse foarte mari să nu fie nevoie să vă faceți griji că vi s-ar putea întâmpla și vouă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: