De ce ar lua foc un iPhone 6 Plus

De ce ar lua foc un iPhone 6 Plus

Cu siguranță nu este prima oară când aflăm povestea unui iPhone care a luat foc, dar în cazul particular al acestui iPhone 6 Plus s-ar putea să nu fie Apple de vină.

În ultimii ani, la fiecare câteva luni am aflat detalii despre un smartphone care, din diverse motive a luat foc. Uneori, respectivul eveniment nefast a fost însoțit de o explozie, alteori, au existat și victime. Din fericire, există și circumstanțe în care șocul a fost mai mare decât paguba. La fel de important este să afli că nu a fost de vină telefonul efectiv pe care probabil că îl ai și tu în buzunar.

S-ar putea să fie prima oară când auzim de un iPhone 6 Plus care a luat foc. Un individ din Philadelphia cu numele Rocky a povestit pentru un post de televiziune local episodul dramatic prin care a trecut într-o parcare Home Depot, un lanț de magazine cu materiale de construcții foarte popular din SUA.

Atlanta-mans-iPhone-6-Plus-catches-fire

,,Când am văzut fumul, mi-am desfăcut repede cureaua și pantalonii. I-am aruncat mai departe și mi-am întors capul în speranța că nu va exploda. Mi-a ars cea mai mare parte a buzunarului din față, mi-a ars boxerii și a început să-mi ardă piciorul, dar l-am aruncat în timp util în așa fel încât să nu mă ardă pe mine.” Per ansamblu, pe lângă un telefon defectat iremediabil, singura dramă prin care a trecut Rocky a constat în rușinea de a se dezbrăca în public.

În principiu, nu există nici un fel de dubiu în legătură cu veridicitatea poveștii, iar aspectul telefonului confirmă faptul că nu a suferit vreun șoc fizic înainte de acest eveniment. Mulți și-au ridicat însă un semn de întrebare în momentul în care victima nu s-a grăbit să ceară despăgubiri de la Apple pentru experiența nefericită.

Din păcate pentru Rocky, se pare că acesta folosea un iPhone 6 Plus refurbished, reparat și refinisat într-o fabrică terță care nu avea nici o legătură cu Apple. Ca urmare, deși oficialii gigantului din Cupertino investighează evenimentul, nu este vina lor că există atfel de firme care interacționeză cu iDevice-uri sau repară iPhone-uri, fără un control al calității foarte bine definit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: