Explozia unui Nexus 6P ar fi putut avea consecințe dramatice

Explozia unui Nexus 6P ar fi putut avea consecințe dramatice

Nu se întâmplă de multe ori să auzim de un telefon din gama Nexus care a explodat, dar se pare că există și excepții de la regulă sub forma unui Nexus 6P.

La fiecare câteva luni, aflăm detalii despre un nou iPhone sau Galaxy S care a explodat. În unele situații, respectiva explozie s-a reflectat în arsuri pentru posesorul telefonului, dar au existat și câteva circumstanțe în care camere întregi au luat foc. Din fericire, în aceast scenariu detaliat pe Reddit de către un internaut cu pseudonimul yamz66, nu au existat victime. Singura neplăcere, pe lângă telefonul efectiv care a luat foc, a constat în șocul suferit de posesorul respectivului dispozitiv.

,,Era aproximativ 3 dimineața și eu m-am trezit imediat din cauza unui zgomot puternic și un nor de fum gros ce s-a format imediat. Scântei și o aură roșie aprinsă veneau dinspre telefonul aflat pe noptieră, același loc în care am pus telefonul din ziua în care l-am cumpărat, pe 1 noiembrie 2015. Foloseam încărcătorul oficial Google USB-C și cablul original. Acum este complet prăjit, ecranul s-a desprins, iar interiorul este carbonizat, carcasa Ringke Fusion pe care o avem pe el s-a topit, la fel și Popsocket-ul pe care îl aveam pe spatele telefonului.” Astfel a relatat evenimentul posesorul gadgetului.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre eveniment, iar o investigație nu a fost încă demarată. Din păcate, problema s-ar putea să aibă legătură cu încărcătorul USB-C care a mai fost implicat în câteva situații neplăcute. În urma mai multor teste, s-a dovedit că nu toate încărcătoarele livrate cu dispozitive Nexus sunt compatibile în totalitate cu specificațiile standardului de încărcare. Cel puțin momentan, acestea sunt doar speculații.

Evenimentul s-a terminat cu bine, după ce utilizatorul Reddit a luat legătura cu Google Canada și a primit confirmarea că-i va fi trimis un nou telefon. În plus, oficialii gigantului din Mountain View vor iniția un set de investigații pe marginea exploziei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo