Evolio Icon vine cu 4GB RAM și alte specificații de top

Evolio Icon vine cu 4GB RAM și alte specificații de top

Zielele trecute, vorbeam că Allview ar putea aduce un smartphone cu 4GB RAM pe piața din România, dar se pare că cei de la Evolio le-au luat-o înainte brașovenilor. Evolio Icon este primul smartphone sub brand românesc cu atât de multă memorie RAM. 

UPDATE: Prețul Evolio Icon va fi cuprins între 1.900 și 2.100 lei.

În ultima perioadă, lucrurile păreau de clare în ceea ce privește integratorii români. Allview a tot lansat modele de top cu prețuri destul de mari, dar și cu performanțe pe măsură, iar cocurența a rămas în urmă.

Totuși, noul model de la Evolio reușește să sară în evidență nu numai din punct de vedere al memoriei RAM, dar și când vine vorba despre restul specificațiilor. Evolio Icon are un display IPS de 5,5 inch cu rezoluție full HD, iar sub acesta găsim un procesor Mediatek cu opt nuclee și frecvență de 2GHz. După cum am spus și mai sus, memoria RAM este de 4GB, însă despre spațiul de stocare putem doar să presupunem că va porni de la 16GB și că va putea fi extins prin card microSD.

Telefonul dispune de cameră foto principală Sony de 13 MP și de o cameră secundară de 8 MP.  Mai mult, Evolio Icon are senzor de amprentă, NFC, încărcare rapidă și încărcare wireless.

Un alt element de noutate este sistemul de operare. Mai exact, Evolio Icon rulează Android 6.0 Marshmallow, însă nu știm dacă românii au pus vreo interfață personalizată peste el sau dacă au lăsat versiunea ”vanilla”.

Evolio Icon va fi disponibil la precomandă în luna martie 2016, dar nu se cunosc detalii despre preț.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI