Evernote te ajută să-ți pui parolă la notițe, gratuit

Evernote te ajută să-ți pui parolă la notițe, gratuit

Numărul celor care folosesc Evernote fără să plătească un abonament, este foarte mare, iar printr-un update minor s-ar putea să crească și mai mult.

Evernote este una dintre cele mai populare aplicații cross-platform de luat notiție, creat liste și proiecte ce pot fi sincronizate pe orice dispozitiv. În plus, tot ce faceți în Evernote poate fi accesat online cu același nume de utilizator și parolă ca pe smartphone sau tabletă. Tot Evernote oferă un amalgam de opțiuni suplimentare celor care vor să-și ducă activitatea de luat notițe la un alt nivel contra unui abonament lunar. Practica nu este deloc una ciudată și există foarte multe aplicații care funcționează pe un sistem similar.

Ocazional însă, o funcție ce obișnuia să fie contra cost, devine accesibilă gratuit și exact asta s-a întâmplat cu Evernote zilele trecute. În particular, a fost vorba de posibilitatea protejării suplimentare a unor notițe cu o parolă. În teorie, oricum sunteți nevoiți să introduceți un nume de utilizator și o parolă suplimentară pentru a intra în aplicație, dar respectiva parolă suplimentară va servi ca o formă de protecție suplimentară pentru cazurile în care interacționați cu date foarte sensibile.

,,Notițele voastre private trebuie să rămână private, chiar și atunci când le scoateți în lume. Din cauza unei cereri foarte populare, facem disponibilă tuturor o funcție care în trecut era disponibilă doar abonaților la Evernote. Începând de acum, puteți asocia unui un cod pin de 4 cifre notițelor voastre din Evernote, chiar și dacă folosiți versiunea gratuită a programului.” Printr-un anunț oficial pe blogul companiei a fost făcut publicat faptul că nu mai aveți nevoie de un abonament contra cost pentru a profita de acea funcție.

În altă ordine de idei, există în continuare numeroase motive să apelați un abonament plătit la Evernote Premium. Lista include posibilitatea transformării notițelor în prezentări, accesarea lor offline, un spațiu sporit de stocare și nu numai.

Dacă nu știați, de la iOS 9 puteți asocia coduri de securitate notițelor prin aplicația standard de pe iPhone, deci ar fi fost cazul ca și Evernote să ofere aceeași funcție fără vreo taxă suplimentară.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo