Euro 2016: Arată că ești suporter adevărat cu această aplicație românească

Euro 2016: Arată că ești suporter adevărat cu această aplicație românească

De când avem Snapchat, moda filtrelor elaborate, care depășesc sfera evidențierii culorilor, a prins mult teren. Acum, s-a extins și în zona Euro 2016. 

În prezent, pasionații de sport sunt frământați de febra Euro 2016. Pentru că ar fi de preferat să ne manifestăm susținerea într-un mod mai pașnic decât prin lupte stradale, Denis Todirică a venit cu o idee de aplicație. Se numește Euro 2016 Face Mask Filters, o poți descărca gratuit de aici, și face exact ce te-ai aștepta să facă: îți adaugă pe față filtre în timp real cu steagul țării pe care o susții.

Naționala de fotbal a României va întâlni echipa Elveției, miercuri, de la ora 19,00 (ora României), în al doilea lor meci de la EURO 2016, în Grupa A, pe stadionul ”Parc des Princes” din Paris. România a mai jucat de trei ori pe ”Parc des Princes”, toate meciuri amicale cu Franța, câștigându-l pe primul, în 1967, cu 2-1, dar pierzând în ultimele două ocazii, în 1969 și 1974, cu același scor, 0-1. Prin urmare, ca să îți arăți susținerea, poți încărca pe Facebook o poză cu tine „mânjit” în culorile tricolorului.

Cea mai nouă informație legată de Euro 2016 e despre suspendarea Rusiei. UEFA a dat Rusiei o descalificare cu suspendare, pentru violenţele de la Marsilia, unde suporterii ruşi s-au bătut cu cei englezi. De asemenea, UEFA a amendat naţionala Rusiei cu 150 de mii de euro.

Decizia forului sportiv vine în ziua în care ţara gazdă a Euro 2016, Franţa, a anunţat că va expulza câteva zeci de suporteri ruşi, consideraţi o ameninţare la adresa ordinii publice. 29 de susţinători ai selecţionatei ruse au fost percheziţionaţi în timp ce se urcau într-un autocar cu destinaţia Lille, acolo unde Rusia joacă mâine partida cu Slovacia. O parte dintre ei au fost apoi duşi într-un centru de detenţie, după cum scrie pe Twitter liderul galeriei echipei ruse. El a postat pe site-ul de socializare mai multe poze cu momentul intervenţiei poliţiştilor.

Citește și: