eMAG: reduceri de până la 70% sub numele Stock Busters

eMAG: reduceri de până la 70% sub numele Stock Busters

eMAG are din nou reduceri, de data aceasta cu ocazia campaniei Stock Busters.

Săptămâna trecută, vă spuneam că eMAG a organizat reduceri cu ocazia Zilei Cumpărăturilor Online. Cel mai mare retailer online nu a terminat cu ofertele speciale pentru primăvara aceasta și marți dă startul campaniei Stock Busters.

Stock Busters înseamnă reduceri eMAG de până la 70% la toată gama de produse, iar campania durează până pe 24 martie. Mai jos aveți câteva dintre produsele care ne-au atras atenția.

Lenovo IdeaPad G50 – 80 la eMAG

Laptopul de la Lenovo oferă o combinație bună între performanță, portabilitate și accesibilitate. Are un procesor Intel Core i3-4005U, o placă grafică AMD Radeon R5 M330 la 2GB, 4GB RAM și o memorie internă de 1TB. Designul este unul tipic pentru laptopurile de la Lenovo, iar dacă performanța decentă, accesibilitatea și aspectul atractiv te interesează, poți cumpăra acum acest aparat cu ocazia noilor reduceri eMAG de AICI.

Vezi mai multe laptop-uri la reducere AICI.

LG G4 – reduceri eMAG de Stock Busters

LG G4 are un ecran IPS LCD de 5,5 inci la rezoluție QuadHD cu luminozitate crescută și cu o redare bună a culorilor. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 808, un hexacore care își distribuie puterea de calcul astfel: două nuclee sunt la 1,8GHZ, iar alte patru lucrează la 1,4GHZ. LG G4 mai are 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare, dar spre deosebire de alte modele poți pune un card microSD de până la 128GB. Camerele foto sunt printre cele mai bune. Dispozitivul are un design de excepție și poate fi cumpărat de AICIla un preț extrem de bun.

Vezi mai multe telefoane la reducere AICI.

Samsung Gear S2 la eMAG

Versiunea mai elegantă a celui mai nou smartwatch Samsung este dotată cu un ecran de 1,2 inci, care suportă o rezoluție de 360 x 360 de pixeli, un procesor dual-core de 1GHz, 512MB RAM și o capacitate de stocare a datelor de 4GB. Bateria cu o capacitate de 300 mAh ar avea o autonomie de aproximativ 2-3 zile în condiții optime, iar printre diversele elemente incluse se numărăr accelerometrul, barometrul, giroscopul, senzorul de puls și cel de lumină ambientală. Ceasul vine dotat cu o curea neagră din piele și se găsește la oferă la eMAG AICI.

Vezi mai multe ceasuri inteligente la reducere la eMAG AICI

Televizor Panasonic TX-48C320E – Stock Busters

Panasonic TX-48C320E este un dispozitiv cu un design elegant, pe care merită să-l luați în considerare. Televizorul vine dotat cu Essential Apps, iar în acest fel beneficiați de acces facil și instantaneu la o gamă variată de aplicații. De asemenea, sunt incluse două porturi HDMI și un port USB. Este dotat cu un ecran Full HD de 121 de centimetri, iar cu ocazia noii runde de reduceri la eMAG, adică Stock Busters, televizorul poate fi achiziționat la un preț bun de AICI.

Vezi mai multe televizoare la ofertă de Stock Busters AICI

Apple iPad Air 2 la eMAG

Făcând parte din seria de gadget-uri perfecte pentru o plimbare, faimoasa tabletă de la Apple oferă eleganță, stil și performanță într-un singur pachet. iPad Air 2 are numai 6,1mm grosime, fiind cu 0,8 mm mai subțire decât iPhone 6. În acea carcasă minusculă stau înghesuite următoarele componente: un display de 9,7 inch cu rezoluție 1536×2048, un procesor cu trei nuclee tactate la 1,5Ghz, 2GB RAM și o baterie de 7.340 mAh. Spațiul de stocare poate fi de 16, 64 sau 128 de GB, însă cel mai important upgrade l-au primit camerele foto. În timp ce camera principală are 8 megapixeli, cea secundară beneficiază de doar 1,2. Dacă vă doriți un iPad Air 2, tableta este disponibilă la un preț bun AICI.

Vezi mai multe tablete la reducere la eMAG AICI

Citește și: