eMAG are reduceri de ”Ziua cumpărăturilor online”: telefoane la prețuri foarte bune

eMAG are reduceri de ”Ziua cumpărăturilor online”: telefoane la prețuri foarte bune

eMAG anunță reduceri cu ocazia campaniei ”Ziua cumpărăturilor online”. Cel mai mare retailer online a tăiat prețurile cu până la 50% și oferă și carduri cadou, pe care le puteți folosi la achizițiile ulterioare.

Aproape că nu trece o săptămână fără o nouă rundă de reduceri eMAG. De data aceasta este vorba despre o campanie fulger, care mai durează încă 16 ore, așa că e bine să vă grăbiți.

Am analizat oferta și am căutat cele mai bune smartphone-uri pe care le puteți cumpăra la un preț redus.

reduceri emag telefoane Samsung Galaxy Note 5

eMAG – Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5 este un telefon care a făcut valuri, în special în străinătate. Noi am reușit să îl testăm și am ajuns la concluzia că este cel mai bun telefon produs vreodată de Samsung, până la modelele S7 și S7 edge. Are un display de 5,7 inch cu rezoluție QHD (1440 x 2560). Sub el se ascunde un procesor Exynos 7420 cu opt nuclee (patru de 1,5Ghz, patru de 2,1Ghz), 4GB memorie RAM și 32 sau 64GB spațiu de stocare. Camerele foto sunt de 16, respectiv 5MP și se descurcă foarte bine chiar și în condiții de lumină scăzută.  Bateria este de 3.000mAh și nu poate fi îndepărtată și tot ea alimentează și stylusul activ S-Pen. În cazul în care vrei să-ți achiziționezi unul, îl găsești la un preț bun AICI și vei primi și un card cadou de 310 lei.

Reduceri eMAG – ASUS ZenFone 2

ASUS ZenFone 2 este unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri ale anului trecut, grație raportului excelent specificații/preț. Ecranul de 5,5 inch are rezoluție Full HD, iar la capitolul hardware, taiwanezii au ales să includă un procesor quad-core de 2,3GHz și 4GB RAM. Camerele foto de pe fași și de pe spate sun de 5, respectiv, 13 megapixeli. Puteți achiziționa un ASUS ZenFone 2 la un preț bun de AICI, iar cardul cadou este de 125 lei.

Ziua reducerilor online la eMAG – LG G3 

„Playtech” a numit LG G3 cel mai bun telefon al anului 2014 și încă are dotări foarte bune și pentru 2016. Are un ecran de 5,5 inci QuadHD, camera foto este de 13 megapixeli capabilă să filmeze la rezoluție 4K și dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon cu patru nuclee. Bateria este de 3.000 mAh, iar designul este superb. Îl puteți cumpăra de AICI, cu ocazia reducerilor eMAG, și veți primi și un card cadou de 120 lei.

eMAG – Samsung Galaxy S6

Galaxy S6. Aparatul are un ecran de 5,1 inci și rezoluție QHD, deținând recordul pe 2015 pentru cel mai mare număr de pixeli per inci. Sub ecran se află un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, fabricat chiar de Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare de 32GB. Cu toate că cei de la Samsung au lansat deja S7 și S7 edge, merită reținut faptul că S6 încă se descurcă mai mult decât onorabil și are și un design excelent. Îl puteți cumpăra la un preț special de AICI, iar cu ocazia reducerilor eMAG primiți și un card cadou de 220 lei.

Reduceri eMAG – Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite are un ecran de 5 inci la o rezoluție HD. Folosește un procesor Kirin 620 cu opt nuclee (versiunea premium), produs chiar de cei de la Huawei, și mai are 2GB de memorie RAM și 16GB pentru datele personale. Puteți monta și un card microSD de până la 128GB în cazul în care aveți nevoie de mai mult spațiu. Camera principală are 13 megapixeli, iar cea secundară, 5 megapixeli. Huawei P8 Lite oferă performanțe decente și poate fi găsit la un preț foarte bun AICI.

Citește și: