eMAG: ce cadouri de Crăciun cumpără românii

ACTUALITATE
eMAG: ce cadouri de Crăciun cumpără românii
15 dec. 2016 | 08:36

Toată lumea caută cadouri de Crăciun în această perioadă, iar eMAG a întocmit o listă cu cele mai căutate produse din oferta sa.

[related]

Luna decembrie este luna cadourilor de Crăciun, deci prilejul perfect pentru a le face surprize celor dragi. Anul acesta, în topul preferințelor clienților eMAG pentru perioada sărbătorilor de iarnă sunt electrocasnicele, produsele pentru copii și jucăriile, decorațiunile, telefoanele mobile, produsele cosmetice și de îngrijire, dar și televizoarele. De asemenea, există tot mai mulți clienți în căutare de caadouri de Crăciun care sunt interesați de cărți, fashion, de aparatele fitness și de cele de îngrijire personală.

eMAG a creat un top al celor mai vândute produse din această perioadă și putem presupune că cel puțin unele dintre ele au fost achiziționate pe post de cadouri de Crăciun. Așa arată lista celor mai populare categorii din ultima perioadă:

Decembrie 2016 – Cadouri de Crăciun eMAG

1 Electrocasnice mari și mici
2 Jucării și produse pentru copii
3 Decorațiuni și produse pentru casă și grădină
4 Telefoane mobile și accesorii
5 Produse cosmetice și de îngrijire
6 Componente PC, periferice și laptopuri
7 Cărți
8 Televizoare
9 Fashion & Sport
10 Aparate de îngrijire personală

Cum arătau listele cu cadouri de Crăciun anul trecut? Ei bine, nu foarte diferite.

Românii și-au cumpărat din ce în ce mai mult online electrocasnicele, astfel că în luna decembrie a anului 2015 ele se aflau pe primul loc în topul vânzărilor eMAG, fiind urmate de telefoanele mobile și accesorii.

De asemenea, încă de acum doi ani au intrat în topul preferințelor clienților eMAG și produse precum parfumurile, seturile cadou, în general cosmeticele și produsele de îngrijire personală, fiind pe un trend ascendent, alături de produsele pentru copii și cele pentru îngrijirea casei.

Televizoarele rămân în top 10 produse cumpărate de pe eMAG în luna decembrie încă din 2008, deoarece, datorită dezvoltării tehnologice, tot mai mulți clienți înlocuiesc televizoarele vechi cu unele noi, de ultimă generație.

În decembrie anul trecut, cea mai mare sumă plătită de către un client persoană fizică a fost de 37.559 lei (cu TVA) pentru achiziția a trei televizoare și două mașini de spălat.