Elder Scrolls Legends este cel mai important concurent pentru Hearthstone

Foarte mulți dintre noi au fost introduși în domeniul RPG-urilor cu cărți prin intermediul Hearthstone, dar se pare că The Elder Scrolls Legends are toate șansele să afecteze semnificativ popularitatea titlului creat de Blizzard.

În teorie, există multe jocuri online cu cărți care vă pot consuma o cantitate semnificativă de timp, dar nivelul de interactivitate și complexitate din Hearthstone nu are, momentan, concurență. Se pare însă că, în curând, acest lucru se va schimba.

Inspirați probabil de popularitatea atinsă de Hearthstone în ultimii ani, cei de la Bethesda au anunțat în urmă cu ceva timp că vor reinventa universul din Elder Scrolls într-un format similar. Jocul final va purta numele de The Elder Scrolls Legends și, similar cu Hearthstone, va fi disponibil într-un format free-to-play. Asta înseamnă că dezvoltatorul va face cea mai mare parte a profitului din achiziți in-app, o practică de altfel foarte profitabilă.

În ceea ce privește particularitățile de gameplay ce vor defini The Elder Scrolls Legends, foarte multe detalii nu au fost cunoscute, până acum. Versiunea beta închisă a fost lansată în luna aprilie a acestui an pentru un număr foarte limitat de internauți, dar acum este disponibil în beta deschis. Ca urmare, folosind această adresă, fiecare dintre voi îl poate experimenta. Nu aveți nevoie decât de Bethesda Launcher, iar din interiorul respectivului progrămel puteți descărca clientul pentru Elder Scrolls Legends.

Momentan nu au fost făcute publice detalii despre lansarea noului titlu, dar sunt șanse foarte mari ca acesta să fie disponibil tututor până la finele acestui an. Tot similar cu jocul celor de la Blizzard, noul Elder Scrolls va fi o creație cross-platform cu accent pe multiplayer. Asta înseamnă că ar trebui să poată fi jucat atât pe PC-uri, cât și pe smartphone-uri și tablete. Dacă nu sunteți convinși că noul joc este pentru voi, uitați-vă la trailerul de mai sus pentru a vă face o părere.

10:39 08.08.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video