11 dec. 2015 | 19:58

Profitați de Elder Scrolls Online gratuit în acest weekend

Gaming
Profitați de Elder Scrolls Online gratuit în acest weekend

Piața MMORPG-urilor este una foarte aglomerată, dar doar câteva dintre ele fac valuri puternice și rezistă în timp precum Elder Scrolls Online sau WoW.

Elder Scrolls Online este un MMORPG care, în loc să vă oblige la plata unui abonamnet, necesită doar o achiziție inițială pentru a crea dependență pe termen lung. În același timp, este cross-platform, o particularitate foarte importantă dacă erați în căutarea unui MMORPG de calitate și pe XBOX One sau PS4, nu doar pe PC sau Mac.

În speranța că vor genera un val semnificativ de utilizatori noi pe termen lung, cei de la Bethesda/Zenimax, responsabili de crearea Elder Scrolls Online, vin cu o propunere interesantă în acest weekend. Dacă aveți un computer cu o configurație decentă sau o consolă Xbox One aveți acces la întregul joc gratuit, pentru câteva zile. După expirarea perioadei de grație, ține doar de voi dacă veți cumpăra sau nu jocul complet. Pentru a vă tenta însă și mai mult, dacă v-ați jucat câteva minute sau câteva ore în free-play weekend, aveți o reducere de 60% din prețul jocului complet.

Pentru a face lucrurile să meargă, sistemul este destul de simplu. Trebuie să intrați pe website-ul producătorului și să vă creați un cont cu o adresă reală de email. Activați contul folosind acea adresă, descărcați kit-ul de instalare și apucați-vă de treabă.

Din motive greu de înțeles, Bethesda pune la bătaie și premii în valoare de un milion de dolari prin tragere la sorți. Pentru a vă califica, nu trebuie decât să vă jucați, fără să faceți performanță. Vor exista și premii sub formă de bani virtuali in-game, dar aceia nu vă ajută foarte mult. Singura problemă este că premiul de un milion de dolari va fi plătit în 20 de rate anuale în valoare de 50.000 de dolari.

Perioada în care vă veți putea juca Elder Scrolls Online gratuit este sub formă de weekend prelungit. A început joi, 10.12 la ora 8 dimineața și se va termina luni 14.12 la ora 8 dimineața.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele