Dispozitivele Android Wear încep să primească Marshmallow

Dispozitivele Android Wear încep să primească Marshmallow

Google se pare că a început să livreze ultima versiune a sistemului să de operare pe dispozitivele cu Android Wear.

Primul smartwatch care a beneficiat de Android Marshmallow a fost modelul Watch Urbane 2nd Edition LTE. După cum scriu, însă, cei de la Ars Technica, cei de la LG au fost nevoiți să scoată ceasul de pe piață doar la câteva zile distanță din cauza unor probleme legate de calitate imaginii. Între timp, update-urile Android 6.0 pentru smartwatch-uri au fost amânate, iar Google nu a oferit foarte mult informații în legătură cu acesta.

În urmă cu o zi, însă, gigantul din Mountain View a declarat prin intermediul unei postări pe blogul oficial Android că toate ceasurile inteligente Android Wear vor primi în curând noua versiune a sistemului. Printre altele, Marshmallow vă permite acum să selectați serviciul prin intermediul căruia trimiteți un mesaj. Pentru moment, aplicațiile suportate de Android sunt Google Hangouts, Nextplus, Telegram, Viber, WeChat și WhatsApp.

De asemenea, Marshmallow va adăuga suportul pentru difuzoare e smartwatch-uri. Astfel, dacă sunteți posesorii unor modele precum Asus ZenWatch 2 sau Huawei Watch, vă veți putea folosi acum de difuzoarele lor. Mai mult decât atât, Android 6.0 va adăuga și suport pentru modemurile LTE, astfel că pe anumite dispozitive veți putea efectua apeluri și veți putea vorbi folosind doar smartwatch-ul.