Vei putea efectua apeluri de pe smartwatch-uri Android

Vei putea efectua apeluri de pe smartwatch-uri Android

Grație unui nou update, utilizatorii de smartwatch-uri Android Wear vor putea efectua apeluri de pe dispozitivele mobile.

Sistemul de operare pentru dispozitive purtabile al celor de la Google a primi, în sfârșit, suportul pentru rețelele mobile, ceea ce înseamnă că în viitor veți putea efectua apeluri fără a fi nevoie ca acestea să fie conectate la smartphone. În luna aprilie, Google a furnizat un update important, cu ajutorul căruia telefonul și ceasul puteau comunica dacă erau conectate la WiFi, fără a fi nevoie să se afle în aceeași încăpere.

După cum scrie Engadget, compania din Mountain View a adăugat și suportul pentru rețelele mobile. Din păcate, pentru moment, singurul ceas inteligent care poate beneficia de acest lucru este LG Watch Urbane LTE 2nd Edition. Desigur, nu foarte multe persoane vor vrea să-și sune prietenii de pe smartwatch, însă acest update s-ar putea dovedi extrem de util în cazul în care ieșiți la alergat sau la o scurtă plimbare și nu vreți să transportați și telefonul.

LG Watch Urbane 2nd Edition LTE are un ecran de 1,38 inci, cu 0,08 inci mai mare decât al vechiului model, care va suporta o rezoluție de 480 x 480 de pixeli. După cum probabil știți, primul Watch Urbane nu suporta decât o rezoluție de 320 x 320.