Descoperă consolele care au definit lumea gamingului la Comic Con 2016

Descoperă consolele care au definit lumea gamingului la Comic Con 2016

Dacă ți-ai descoperit pasiunea pentru jocuri în anii ’90, nu are cum să nu simți un pic de melancolie când te gândești la consolele pe care ți-ai petrecut zile și nopți în acea  perioadă. 

Este destul de greu să găsești console ”vintage” funcționale și poate costa o căruță de bani să îți faci o colecție de care să fii mândru, dar acum poți experimenta, chiar dacă pentru puțin timp, senzațiile din copilărie sau adolescență în cadrul Comic Con 2016. Mai mult, dacă se întâmplă să ai tu o astfel de consolă, poți face și altora o bucurie.

ESL Arena anunță organizarea Zonei Retro în cadrul Comic Con 2016, în perioada 27-29 mai, la Romexpo, București. Aceasta este o zonă deschisă ce combină conceptul de expoziție de dispozitive de gaming și cel de stand interactiv în care vizitatorii vor putea să testeze gadget-urile expuse, se arată într-un comunicat remis Playtech.

”Cei care încă mai dețin dispozitive vechi de gaming ne pot ajuta să aratăm cum și cu ce se jucau românii în anii 90, împrumutându-ne aceste gadget-uri pentru o perioada scurtă de timp. Mai mult decât atat, proprietarii dispozitivelor selectate pentru a fi expuse în cadrul Zonei Retro vor avea intrarea gratuită la Comic Con 2016, pe toată durata acesteia. Pentru a da o și mai mare valoare sentimentală acestei Zone Retro, îi invităm pe toți cei ce doresc să ne împrumute propriile dispozitive vechi de gaming, să însoțească pozele pe care ni le vor trimite cu o scurtă poveste despre cum au ajuns în posesia dispozitivului respectiv sau o întâmplare hazlie”, se arată în comunicat.

[readmore]

Așadar, cei care mai au încă pe acasă un Gameboy, Tetris, Sega, Nintendo, Commodore 64, Amiga, Pong, sau chiar calculatoare vechi ca HC-ul românesc, ne pot trimite poze cu acestea, iar dacă gadget-urile vor fi selectate pentru a fi expuse în cadrul Zonei Retro, proprietarii vor fi contactați. Nu este necesar ca aceste dispozitive să fie funcționale, dar este de preferat. De fapt, cu cât sunt într-o stare mai bună cu atât dispozitivele vor avea șanse mai mari să fie selecționate spre a fi expuse la Comic Con.

Toate dispozitivele de gaming ce vor fi împrumutate pentru Zona Retro vor returnate în aceeași stare în care au fost depuse de către proprietari, în data de 29 mai, începând cu ora 16.00.

Începând de astăzi 25 aprilie și până în data de 6 mai, cei ce doresc să împrumute una sau mai multe dispozitive vechi de gaming, o vor putea face contactându-i pe organizatori la adresa de email eslarena.ro@eslgaming.com.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: