Care sunt personalitățile pe care le vei vedea la Comic Con 2016

Care sunt personalitățile pe care le vei vedea la Comic Con 2016

În cazul în care nu ești sigur dacă ar trebui sau nu să mergi la ediția Comic Con din 2016, poate că invitații speciali te vor convinge să o faci. Evenimentul va avea loc la complexul Romexpo din Bucureşti, în perioada 27-29 mai,

Unul dintre ei este chiar actorul Charles Dance, cunoscut fanilor serialului Game of Thrones drept capul familiei Lannister, tatăl nemilos și lipsit de scrupule al fraților Cersei, Jamie si Tyron. Charles Dance a fost  decorat de Regina Marii Britanii și are în palmares numeroase roluri importante, fascinante și intrigante deopotrivă pentru spectatorii din întreaga lume. Amintim doar câteva, în afară de cel al lui Tywin Lannister: Alastair Denniston în „The Imitation Game“, Master Vampire în „Dracula Untold“, Baronul Frankenstein în „Victor Frankenstein“, Jonathan Clemens în „Alien 3“ şi Benedict în „Last Action Hero“. Potențialul său de antagonist nu a putut fi ignorat nici de realizatorii filmului „James Bond: For Your Eyes Only“, care i-au oferit rolul maleficului Claus. Dance se alătură, așadar, lui Mark Pellegrino (cunoscut pentru rolurile din Supernatural, LOST), Sylvester Mccoy (Hobbitul, Dr.Who) și David Anders (The Vampire Diaries, Once Upon A Time).

Sunt așteptați aproximativ 40.000 de vizitatori la ediția din mai 2016 a Comic Con, iar aceștia vor avea parte de o experiență de neuitat: pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor există o competiție regională de gaming și o întreagă zonă destinată jocurilor video, în care vor putea fi testate cele mai noi apariții. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toți cei care doresc să se costumeze într-un personaj preferat. Vor există și quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacțiuni cu expozanții, dar și cu cei mai importanți creatori de conținut din mediul online. Printre aceștia din urmă se număra Romercial și Creative Monkeyz, urmând ca în perioadă următoare să fie anunțate și alte nume la fel de sonore. Abonamentele pot fi achiziționate din rețeaua EVENTIM, la prețul de 89 de lei. Mai multe detalii privind prețurile biletelor puteți consulta pe www.eventim.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: