Dependența de telefon le-a ruinat căsnicia după 24 de ore

Dependența de telefon le-a ruinat căsnicia după 24 de ore

Dependența de telefon este o afecțiune cât se poate de reală, iar la numărul de relații care au fost ruinate de acest fenomen tocmai s-a mai adăugat una. 

În cazul în care mai exista vreun dubiu în privința timpului exagerat de mare pe care îl petrecem cu ochii în telefon, este suficient să aveți în vedere un exemplu recent din Arabia Saudită.

În urmă cu aproximativ o săptămână, discutam de un studiu care confirma că redactarea de mesaje în timpul unei cine este mai rezonabilă decât petrecerea timpului pe Facebook sau Instagram. Justificarea pentru acel trend era legată de faptul că durează mult mai puțin să răspunzi la un mesaj, decât să navighezi la infinit printr-un flux de postări pe Facebook. Din păcate, nu s-a aplicat același principiu unei tinere soții care a dedicat noaptea nunții redactării de SMS-uri.

Conform unui reportaj publicat recent de presa saudită, în opoziție cu activitatea celor mai multe cupluri din noaptea nunții, la finalul petrecerii, tânăra soție a decis că este recomandabil să nu-și dedice atenția noului ei soț. În schimb, mult mai interesante și urgente au fost considerate conversațiile în format text cu prietenele sale. Cu alte cuvinte, a preferat să răspundă la mesajele de felicitare pe marginea evenimentului ce tocmai se încheiase, în loc să celebreze evenimentul în sine.

,,Mirele a încercat să se apropie de ea, să inițieze un moment intim, dar a fost șocat când aceasta l-a ignorat și nu i-a răspuns la cuvinte sau acțiuni. Când am întrebat-o dacă prietenii ei sunt mai importanți decât este el, mireasa a răspuns că da.” La auzul acelor cuvinte, tânărul mire s-a enervat teribil, a ieșit din cameră și a spus că vrea să încheie căsnicia.

Se pare însă că nu au fost doar vorbe. La mai puțin de 24 de ore după eveniment, autoritățile de la un tribunal local au încercat să convingă tânărul să se răzgândească, dar eforturile lor au fost în zadar, mariajul fiind dizolvat.