Dell Latitude 12 Rugged, cea mai rezistentă tabletă, a ajuns în România

Dell Latitude 12 Rugged, cea mai rezistentă tabletă, a ajuns în România

Dell a prezentat tableta Latitude 12 Rugged în România. Este prima tabletă Dell construită pentru a oferi performanță şi rezistență în cele mai dure condiţii de funcţionare.

Tableta reprezintă cea mai recentă adiție în portofoliul inovator Dell de produse întărite pentru condiţii dure alături de notebook-ul convertibil Latitude 12 Rugged Extreme, notebook-ul Latitude 14 Rugged Extreme şi notebook-ul Latitude 14 Rugged.

Proiectată în mod special pentru utilizatorii care au nevoie de un dispozitiv rezistent şi, în acelaşi timp, flexibil pentru lucrul în condiţii de mobilitate, tableta Latitude 12 Rugged este dotată cu un ecran HD Direct-View de 11,6 inci care poate fi vizualizat în condiţii de exterior şi care beneficiază de capabilităţi la atingeri multiple cu mănuşi. 

Pentru obţinerea unor performanţe de vârf în condiţii extreme de temperatură, tableta vine deja pre-ambalată cu un sistem de management termal QuadCool de a patra generaţie

Are procesor de Intel Core M, 512GB spațiu posibil de stocare și 8GB memorie RAM. Pe lângă faptul că permite utilizatorilor să fie şi mai mobili indiferent de condiţiile de lucru, tableta dispune de o interfaţă durabilă de andocare pentru extindere modulară a componentelor în funcţie de nevoi şi de capacitatea de a se cupla la sisteme extinse care includ doc de birou, doc de vehicol şi tastatură.

Coperta de tastatură full-size opţională pentru această tabletă dispune de lumină din spate RGB personalizabilă şi de un rating IP-65 în scop de protecţie contra pătrunderii apei şi prafului.

Dell

Etichete: