De ce ar trebui să investiți 50 de dolari în plus în Battlefield 1

De ce ar trebui să investiți 50 de dolari în plus în Battlefield 1

Battlefield 1 se anunță a fi un joc revoluționar și în antiteză totală cu Call of Duty Infinite Warfare. Din păcate, nu va fi deloc ieftin.

Timp de foarte mulți ani, cumpărai un joc și aveai parte de întregul conținut pe care dezvoltatorul l-a gândit pentru acel titlu. Eventual, beneficiai de câteva actualizări pentru remediera unor bug-uri și probleme de stabilitate, dar nimeni nu-ți cerea bani în plus pentru câteva misiuni suplimentare de campanie sau două, trei hărți de multiplayer. Din păcate, această practică a devenit foarte comună printre dezvoltatorii de jocuri populare, precum Battlefield sau Call of Duty, iar Battlefield 1 nu este nici pe departe o excepție de la regulă.

Pe lângă o valoare foarte generoasă de 50-60 de dolari pentru versiunea de Xbox One, PC sau PlayStation 4 de Battlefield 1, dezvoltatorii speră să investiți alți 50 de dolari într-un Premium Pass. În alte cercuri, acesta din urmă mai poartă numele de Season Pass și include un set de DLC-uri și alte câteva particularități tentante ce vor fi lansate pe perioada a aproximativ 12 luni de la lansarea titlului inițial.

Doar după ce ați plătit cei 50 de dolari, veți putea avea acces la campaniile single player cu Franța și Rusia. De asemenea, va fi inclus primul DLC pentru Battlefield 1 intitulat They Shall Not Pass. Deși e foarte puțin probabil, ar fi interesant ca respectivul DLC să includă niște referințe către lupta de la Mărășești din 6 august 1917 până în 8 septembrie 1917, al cărei motoo ,,Pe aici nu se trece” a rămas în istoria poporului român.

De asemenea, cei care au achiziționat Battlefield 1 Premium Pass vor avea acces la fiecare DLC cu două săptămâni înaintea celor care le vor cumpăra separat. Primul DLC va fi lansat în luna martie a anului viitor. Pe partea de multiplayer, doar prin plata sumei suplimentare de 50 de dolari, veți beneficia de 16 hăriți noi, noi operațiuni, moduri de joc, clase Elite de jucători, 20 de arme suplimentare și o serie de vehicule atrăgătoare. Battlefield Battlepacks vor fi livrate jucătorilor în fiecare lună.

Lansara oficială a Battlefield 1 pe Xbox One, PlayStation 4 și PC va avea loc pe 21 octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Engadget