Dark Mode în iOS 10 este un concept atractiv foarte sănătos pentru ochi

Dark Mode în iOS 10 este un concept atractiv foarte sănătos pentru ochi

Mai sunt doar câteva zile până la anunțarea oficială a noului iOS 10, dar asta nu înseamnă că nu putem visa la potențialele funcții pe care le vom vedea introduse.

În fiecare an, în vară, cei de la Apple organizează un nou WWDC – World Wide Developers Conference, iar 2016 nu va fi sub nicio o formă o excepție. Tot de fiecare dată, în prima zi a respectivului eveniment, avem parte de dezvăluirea celor mai importante detalii despre o nouă versiune de iOS și OS X. Pornind de la această rețetă, conferința de anul acesta ne va încânta cu particularități despre OS X 10.12 și despre iOS 10, care ar trebui să fie un upgrade revoluționar având în vedere numărul de la capăt.

iOS 10 a fost deja subiectul foarte multor zvonuri, dar este greu de spus care dintre ele se vedera adeveri. Din acest motiv, unii indivizi mai creativi s-au grăbit să creeze concepte revoluționare. În plus, pentru a le asocia un grad suplimentar de veridicitate, multe dintre ele au fost publicate de către iHelpBR și MacRumors.

Elementul central detaliat în imaginilie asociate este un eventual Dark Mode ce s-ar putea să-și facă simțită prezența în iOS 10. Acesta se va reflecta într-o temă întunecată, complet diferită de culorile preponderent deschise ce reprezintă o constantă în sistemul de operare pentru mobile al Apple.

Partea bună este că acest Dark Mode nu va avea doar un impact vizual, ci va fi și benefic pentru ochi. Ca o continuare a funcționalității incluse în Night Shift, Dark Mode vă va ajuta să vă folosiți telefonul pe timpul nopții fără să mai obosiți la fel de tare sau să vă stricați ochii. Implementat la nivelul întregului sistem de operare, acesta ar trebui să fie foarte similar cu capturile atașate acestui material.

Momentan nu există nici o confirmare oficială pe marginea introducerii Dark Mode în iOS 10, dar dacă se va concretiza, va fi un pas important în fața Android. Nu de alta, dar cei de la Google au anunțat o astfel de funcție, dar au amânat introducerea ei pe motiv că nu era încă finisată.

ios-10-dark-mode

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: