Cursele de drone vor fi difuzate la televizor

Cursele de drone vor fi difuzate la televizor

Cursele de drone au crescut în popularitate în ultimii ani, iar o televiziune din România a decis să difuzeze astfel de competiții.

Cei de la Eurosport au anunțat astăzi că au devenit parteneri cu DR1 Racing, o competiție în cadrul căreia sunt organizate curse de drone, și vor distribui exclusiv materialele pentru difuzarea în 70 de țări din Europa, inclusiv România și zona Asia-Pacific. Primul episod al concursului „DR1 Invitational”, din Los Angeles, va fi difuzat de canalul Eurosport 1, marți 8 noiembrie 2016, la ora 24.00.

Cursele de drone sunt o competiție în care concurenții pilotează aparate de zbor teleghidate cu care încearcă să parcurgă complexe trasee cu obstacole într-un timp cât mai scurt. Conform comunicatului oficial, transmisia curselor de drone este parte din strategia Eurosport de a oferi un conținut contemporan și de a se adresa unui public mai variat cu o combinație de sporturi dintre cele mai atractive, prin intermediul tuturor platformelor sale.

Eurosport va transmite trei campionate adiționale în sezonul următor, inclusiv „DR1 Champions Series”, programat să debuteze în 2017 cu etape organizate în mari metropole de pe întreg globul, și „DR1 Micro Series”. Eurosport.com va prezenta și competiții de mai mică anvergură, conținut video suplimentar cu imagini nedifuzate, selecțiuni din transmisiuni și interviuri cu unii dintre cei mai talentați și îndrăzneți piloți de drone din lume.

Vedete precum americanul Tommy „Ummagawd” Tabajia, britanicul Luke „BanniUK” Bannister și australianul Chad „FinalGlideAUS” Nowak sunt câțiva dintre cei mai buni piloți din lume ce au ridicat cursele de drone la un alt nivel. Campionatul „DR1 Champion’s Series” va aduce în competiție mai multe echipe de elită ale piloților de drone ce se vor înfrunta pe întreg globul pentru a câștiga titlul de Campioană Mondială.

„Suntem încântați să prezentăm unei audiențe atât de vaste ca a Eurosport o competiție sportivă care combină atributele Formulei 1, NASCAR-ului și cele din eGaming”, a declarat Brad Foxhoven, CEO al DR1 Racing. Pentru mai multe informații despre DR1 Racing, puteți accesa site-ul acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: