05 mart. 2016 | 12:38

Cum va arăta HTC One M10 și care va fi numele său comercial

ACTUALITATE
Cum va arăta HTC One M10 și care va fi numele său comercial

Nu mai este foarte mult până când va fi lansat oficial noul vârf de gamă al HTC, motiv pentru care, noul HTC One M10 este subiectul multor zvonuri, inclusiv legate de denumire. 

Având în vedere că în ultimii doi ani am avut parte de HTC One M8 și HTC One M9, iar în etapa de dezvoltare popularul HTC One a avut sufixul M7, nu este deloc absurd ca iminentul aparat să continue același sistem. Cu alte cuvinte, mulți se așteaptă la un HTC One M10, deși nu există nici o referință oficială în această direcție.

Printr-o postare recentă pe Twitter, Evan Blass, persoana din spatele contului @evleaks a afirmat că dumirea aparatului va fi semnificativ mai simplă decât atât și cu o rezonanță mai puternică. Aparent, în câteva săptămâni vom vorbi de HTC 10, un smartphone de top cu un design radical diferit față de ce ne-au oferit taiwanezii în ultimii ani. În plus, o schimbarea a sistemului de branding va ajuta posibilii clienți să privească cu alți ochi nou creație. E important să aveți în vedere că numărul 10 nu este sub nici o formă o referință către Windows 10 Mobile, noul HTC va veni preinstalat cu Android 6.0 Marshmallow.

În ceea ce privește aspectul estetic al aparatului, au existat foarte multe speculații online, abia acum vedem însă o randare ce s-ar putea să ilustreze gadgetul ce va ajunge în magazine. Imaginea de mai jos a fost postată de același @evleaks ca un răspuns la adresat unui alt individ pasionat de zvonuri @onleaks. Acesta din urmă tocmai postase o serie de eventuale specificații hardware aferente aceluiași HTC 10. Lista include un display de  5,15 inci cu o rezoluție nativă QHD, un procesor Snapdragon 820, 4GB RAM, un GPU Adreno 530 și o cameră principală de 12 megapixeli. Un port USB Type C este de asemenea foarte probabil. Mai rămâne să avem parte de lansarea oficială a aparatului pentru a afla adevărul.

 

htc 10 imagine

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele