13 iun. 2016 | 12:50

Cum ștergi toate pozele de pe iPhone dintr-un foc

ACTUALITATE
Cum ștergi toate pozele de pe iPhone dintr-un foc

Indiferent dacă vreți să vă vindeți telefonul sau tocmai v-ați făcut o copie de siguranță la toate imaginile, e important să știi cum ștergi toate pozele de pe iPhone.

La orice alt telefon, procesul de ștergere în masă al imaginilor este ostentativ de simplu. În cazul în care aveți un iDevice însă, s-ar putea să nu fie foarte prietenos, mai ales dacă vreți să nu ștergeți câte o poză.

În mod evident, puteți intra în Camera Roll sau Rolă Film și să începeți să bifați câteva imagini, după ce ați apăsat pe Edit în dreapta sus. Din păcate, acest proces nu este foarte facil dacă vorbim de câteva mii de imagini. Din fericire, există câteva alternative.

Prima dintre ele implică doar utilizarea telefonului, în timp ce cea de a doua vă obligă să vă legați smartphone-ul la un computer. Pentru a șterge rapid de pe iPhone toate pozele, în primul rând sunteți nevoiți să le selectați. Întrați în Imagini la Rolă film și apăsați pe Edit în dreapta sus. Cu degetul apăsat pe prima poză din stânga sus, poziționați cursorul încet în partea de jos a ecranului.

Fluxul de poze de pe ecran se va derula singur. Nu luați mâna de pe ecran până nu ați ajuns la capătul fotografiilor și clipurilor video. Apăsați pe coșul de gunoi pentru a le șterge. Din acest moment, tot conținutul vostru multimedia s-a mutat în albumul Șterse recent. Accesați-l, apăsați pe Editare în dreapta sus și pe Ștergeți tot în stânga jos. Dacă le-ați șters din greșeală, apăsați pe Recuperați tot.

Alternativa mult mai simplă este să vă conectați iDevice-ul la un PC. În câteva secunde, va fi recunoscut și instalat în My Computer ca o cameră foto. Faceți click dreapta pe numele iPhone-ului și apăsați pe Open. veți vedea o serie de directoare. Selectați-le pe toate cu CTRL+A și ștergeți-le cu Shift + Delete.

Confirmați alegerea făcută. Dacă întâmpinați vreun mesaj de eroare la ștergere, intrați în fiecare director în parte și repetați procedura. În scurt timp, veți câștiga spațiul aferent imaginilor.

Utilitarul de importare al imaginilor de pe telefon din Windows vă oferă posibilitatea să le șteargă automat după copiere pe PC. Aceasta este o altă soluție rapidă pentru a câștiga spațiu de stocare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele