Cum să instalezi Windows 10 gratuit, chiar dacă oferta a expirat

, 18 Dec, 10:02

Cu toate că oferta de instalare pentru Windows 10 gratuit a expirat, sistemul de operare poate fi instalat, în continuare, astfel, folosind câteva metode.

Windows 10 gratuit pe pagina de Assistive Technologies

Microsoft oferă în continuare Windows 10 gratuit celor ce au nevoie de tehnologii de asistență, cum ar fi cititorul pentru ecran, lupa, dar și alte aplicații ce fac sistemul mai ușor de folosit. Chiar dacă au existat ceva controverse când a fost descoperită această metodă, Microsoft nu a luat o altă decizie.

Tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina cu oferta de upgrade aici, iar apoi să apeși pe ”Upgrade Now”, iar apoi vei putea urma pașii normali de upgrade de la Windows 7, 8 sau 8.1 la varianta 10.

Windows 10 gratuit cu o licență de Windows 7, 8 sau 8.1

Deși oferta ”Get Windows 10” nu mai apare în aceste sisteme de operare, poți să descarci aplicația de instalare a sistemului de operare de aici, iar apoi tot ceea ce trebuie să faci este să oferi o licență originală de Windows 7, 8 sau 8.1, în timpul instalării.

Dacă Microsoft detectează licența ca fiind reală, Windows 10 gratuit va fi instalat pe PC-ul tău, ar tu vei primi o licență digitală. Microsoft nu a dat detalii cu privire la acest mod de instalare sau la retragerea acestei metode de update.

Windows 10 gratuit fără activarea licenței

Windows 10 nu are, neapărat, nevoie de o cheie de instalare pentru ca sistemul de operare să fie funcțional. Poți descărca de la Microsoft tot ceea ce ai nevoie pentru instalarea sistemului de operare, iar în timpul instalării ai posibilitatea să nu oferi un cod de instalare.

Instalarea va continua în mod normal, iar apoi, Windows 10 îți va reaminti ocazional că trebuie să activezi sistemul de operare. Cu toate acestea, nicio funcție din Windows nu va fi blocată, chiar dacă nu există o licență. Funcția este extrem de utilă dacă vrei să testezi sistemul sau dacă vrei să-l instalezi pe o mașină virtuală. De asemenea, după instalare, ai posibilitate de a face upgrade către o variantă activată, chiar din interiorul sistemului fără licență.

Chiar dacă termenii și condițiile Microsoft nu permit asta, compania nu are nici metode de blocare a sistemului. Astfel, e foarte probabil ca aceștia să ignore astfel de situații, în care utilizatorii folosesc copii fără licență ale sistemului de operare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Are câteva consecințe faptul ca folosiți Windows neactivat, documentați-vă.

Consecintele sunt nesemnificative pentru un utilizator casnic.

Bună am incercat să testez aplicația deseat.me prezentată de voi dar la mine nu funcționează indiferent ce browser am folosit, GC, MF, WE carea ar fi problema, aplicația pornește acceptă emailul gmail ș nu arată nimic pe ecran decât o mică pictogramă care nu poate fi accesată, am W10 instalat, Bitdefender 2017 ca antivirus.

am windows 10 64 bit si doresc sa instalez cel de 32 bit pe o noua partitie asta deoarece am un soft care ruleaza numai pe 32 bit.
Stie cineva cum se poate efectua cat mai eficient (rapid si gratis) ?

am deja windows 10 64 bit, insa doresc sa instalez si versiunea pe 32 bit pe o partitie separata deoarece am un soft important care ruleaza numai pe 32 bit.
Stie cineva cum pot face asta cat mai eficient (rapid, usor si gratis)?

se instaleaza gratis… un 7,8 sau 8.1 dupa care se cere update-ul la 10…Pro. si, se obtine rapid si ok 🙂 in final ai o licenta cu acte in regulă 🙂

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail