Cum să fii sigur că nu rămâi fără cont de Facebook

Cum să fii sigur că nu rămâi fără cont de Facebook

Sunt o mulțime de moduri în care accesul la Facebook îți poate fi restricționat, dar sunt și câteva soluții foarte eficiente pentru a-ți recăpăta contul.

Poți avea neșansa ca cineva să-ți afle sau să-ți fure parola de la contul de Facebook și astfel să rămâi fără el. La fel de rău poate fi dacă ai un lapsus serios și nu-ți mai amintești parola de la cont. Deși sunt o serie de variante pe care le poți pune în practică pentru a primi din nou acces la cont, una dintre cele mai bune este cea de a apela la persoane de încredere.

Funcția despre care vorbim este Trusted Contacts, și este o metodă extrem de bună pentru a-ți recupera contul, dacă ai vreodată problema asta. Dacă ajungi să rămâi fără cont, tot ceea ce trebuie să faci este să-ți suni unul din prietenii sau din membrii familiei pe care i-ai listat în funcția Facebook.

Poți adăuga între 3 și 5 persoane din lista de prieteni în lista restrânsă a contactelor de încredere. Atunci când iei legătura cu una dintre persoanele din Trusted Contacts, Facebook le va oferi coduri de autentificare ce pot fi folosite o singură dată. Tot ceea ce trebuie să facă apoi prietenul tău este să-ți trimită codul, iar apoi tu îl vei putea folosi pentru a primi din nou acces la contul de Facebook.

Pentru a accesa funcția, intră de pe un PC în setările contului de Facebook, apoi navighează în tabul Security. Acolo vei găsi funcția Your Trusted Contacts. După ce apeși pe ea, Facebook îți va da posibilitatea să alegi persoanele de încredere pe care le vei contacta în eventualitatea în care ai o problemă cu accesul la cont.

Din motive de securitate, prietenii pe care îi alegi vor primi o notificare cu privire la decizia ta de a-i trece pe această listă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI