Cum oprești notificările Live Video din Facebook

Cum oprești notificările Live Video din Facebook

În cazul în care vă numărați printre cei care s-au săturat de notificările Live Video, există o soluție simplă.

O serie de documente ajunse la cei de la Wall Street Journal arată că Facebook a semnat înțelegeri cu 140 de companii media și celebrități, pentru aparent mai mare de 50 de milioane de dolari. Miza e generarea de conținut bazat pe livestreaming, cu intenția de a păstra hub-ul Facebook Live populat și pentru a-l feri de căderea în uitare și obscuritate.

Compania acordă o importanță majoră conținutului video, însă din ce în ce mai mulți utilizatori sunt deranjați de numeroasele notificări. După cum probabil știți deja, atunci când un prieten sau o pagină căreia i-ați acordat un like pornește un Live Video, veți primi o notificare.

În timp, acestea pot ajunge să vă deranjeze, însă, din fericire, există o soluție destul de simplă prin care puteți scăpa de ele. Pentru început, trebuie să accesați rețeaua socială și să faceți click pe săgeata situată lângă lacătul din dreapta sus. Selectați Settings, iar apoi faceți click pe Notifications, buton situat în dreapta paginii.

În meniul acesta, în dreptul Live Videos, ar trebui să apară opțiunea On. Dacă faceți click pe aceasta, puteți selecta Off, iar din momentul acela nu vi se vor mai afișa notificări legate de Live Video. În cazul în care vreți să le opriți doar pentru anumite pagini, nu trebuie decât să așteptați doar pentru notificări din partea lor. În momentul în care acestea apar, faceți click pe cele trei butoane din partea dreaptă, așa cum vedeți în imaginea de mai jos, și selectați ”Turn off”.

Notificări

Nici până în acest moment nu este clar dacă partea cu live-ul va fi factorul care îi va garanta succesul. Executivii companiei au recunoscut că mai mult de jumătate din timpul destinat consumului de conținut Facebook Live a fost acordat vizionării clipurilor după ce live-ul a fost terminat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI