Cum ar arăta scene celebre din filme dacă armele ar fi înlocuite cu selfie-stickuri

Te-ai uitat vreodată la un film clasic și ți-ai spus în minte: „Hmmm…filmul ăsta ar fi mai bun dacă producătorii ar înlocui toate armele cu selfie-stickuri”? Probabil că nu, dar cineva a făcut-o, iar rezultatele sunt mai mult decât amuzante.

Prin urmare, e încă o zi în care ar trebui să mulțumim universului că există oameni cu imaginație și simțul umorului. Cei mai cool eroi și antieroi din istoria cinematografiei arată ceva mai puțin dur cu un selfie stick în locul unei arme periculoase. Cu excepția lui Liam Neeson, pentru că el reușește cumva să pară aproape la fel de periculos în timp ce își face o poză pentru Instagram. Din păcate, putem doar să vizualizăm cum ar fi dacă în Terminator 2, Arnie ar fi renunțat la faimoasa replică „I’ll be back” pentru „YOLO”!

Ceea ce face lucrurile și mai amuzante e că toți arată credibil, deci abilitățile în Photoshop ale „creatorului” sunt admirabile. Poate că nu ne-a venit nouă în minte ideea transformării băieților răi în narcisiști care ar face orice pentru o poză interesantă, dar avem alta: oare la fel de hilar arătăm și noi când facem grimase și simulăm emoții în public pentru o poză reușită, în timp ce avem un băț la capătul mâinii?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: