Terminator 2 se întoarce în cinematografe, în format 3D

Terminator 2 se întoarce în cinematografe, în format 3D

Terminator: Genisys a sosit în cinematografe vara trecută, și a plecat așa cum a venit. Dintre toate sequel-urile care au urmat primului Terminator din 1984, cel mai bun rămâne în continuare Terminator 2: Judgement Day, iar acum vei putea să îl revezi remasterizat digital în 3D.

Cum James Cameron știe de multă vreme că cele mai bune filme din seria Terminator sunt cele regizate de el, acesta a decis să facă un parteneriat cu DMG Entertainment și Studiocanal așa încât să poată lansa o versiune remasterizată 3D a filmului Terminator 2 în vara lui 2016.

Filmul își serbează aniversarea a 25 de ani de la lansare, așa că e un moment bun să mai producă niște bani. Nu vă grăbiți să credeți că James Cameron a luat-o razna cu 3D-ul, sau ar plănui să adauge niște na’avi la dreapta lui Schwarzenegger, însă filmul va putea fi revăzut în cinematografe din nou după 25 de ani într-o versiune prietenoasă marilor ecrane din zilele noastre. În plus, unele audiențe ar putea să le vadă pentru prima oară pe marele ecran. De exemplu, în China nu s-a văzut niciodată filmul în cinematografe, bineînțeles, datorită comunismului.

Filmele lui Cameron sunt mașinării de făcut bani. De exemplu, Titanic a făcut 343 de milioane de dolari în 2012 când a fost remasterizat în 3D. Nu e o sumă mică de bani ținând cont că filmul a ieșit cu 15 ani înainte.

Nimeni nu garantează că Terminator o să facă aceeași bani ca și Titanic, dar mă îndoiesc că James Cameron o să regrete lansarea lui remasterizată la anul.

Citește și: