Cu un miliard de iPhone-uri vândute, Apple are motive de optimism

Cu un miliard de iPhone-uri vândute, Apple are motive de optimism
07:16 28.07.2016

În pofida scepticilor care credeau că perioada de glorie a Apple a apus, compania tocmai a anunțat comercializarea primului miliard de iPhone-uri.

Indiferent dacă este cel mai popular telefon creat vreodată, cu siguranță iPhone-ul este un smartphone ce poate fi recunoscut oriunde ați merge în lume. Atâta timp cât aveți unul la ureche, când vă veți uita în jurul vostru în orice țară, veți observa că nu sunteți singuri. Gadgetul gigantului din Cupertino a făcut o treabă foarte bună în a reinventa smartphone-ul și a redirecționa compania într-un anumită direcție. Dacă ar fi să tragem o concluzie pe marginea vânzării din ce în ce mai mici de telefoane Apple, aceea ar fi că iPhone-urile sunt prea bune, încât să le mai schimbi în fiecare an. Majoritatea utilizatorilor le țin 2-3 ani.

În urmă cu doar câteva zile, cei de la Apple au anunțat cu surle și trâmbițe că vor urma să vând un miliard de iPhone-uri în viitorul apropiat. Inevitabil s-a întâmplat, iar performanța demnă de toate laudele a fost celebrată, în primul rând, cu o scrisoare deschisă adresată de Tim Cook cliențiilor companiei și angajaților.

,,iPhone-ul a devenit unul dintre cele mai importante și de succes produse, capabile să schimbe lume, ce au fost lansate vreodată. Este mai mult decât un companion constant. iPhone-ul este o parte cu adevărat esențială a vieții noastre zilnice și ne ajută să facem o mare parte dintre activitățile noastre zilnice. Săptămâna trecută am depășit un alt prag important când am vândut iPhone-ul cu numărul un miliard. Nu am pornit prin a încerca să creem cele mai populare produse, dar am încercat de la început să realizăm produse care fac diferența. Multumesc tuturor celor de la Apple care ne ajută în fiecare zi să schimbăm lumea.

Primul iPhone a fost lansat în a doua parte a lui 2007 doar în Statele Unite printr-un singur operator, AT&T. Doar un an mai târziu am pute achiziționa în mod oficial un smartphone Apple pe teritoriul României și în alte colțuri ale lumii.

Sursa: Ubergizmo
loading...