17 mart. 2016 | 04:47

Cu două camere principale, Huawei P9 se anunță a fi spectaculos

ACTUALITATE
Cu două camere principale, Huawei P9 se anunță a fi spectaculos

În momentul în care Huawei P9 va fi dezvăluit publicului, aceea este o lansare pe care nu ar trebui să o ratați. Nu de alta, dar se anunță a fi un dispozitiv unic, atrăgător și foarte performant.

Nu degeaba au ajuns cei de la Huawei să fie poziționați pe locul trei la nivel global când vine vorba de producția de telefoane, după Samsung și Apple. Compania chinezească face eforturi majore pentru a crea terminale accesibile și a le comercializa în cât mai multe colțuri ale lumii, nu doar China.

Cu un raport preț performanță de invidiat, Huawei P9 are mari șanse să fie poziționat lângă celelalte smartphone-uri de top ale acestui început de an. Nu va avea procesorul ultra-performant din Galaxy S7, dar va compensa respectiva particularitate printr-o combinație de invidiat dintre un preț imbatabil și idei originale.

Pe 6 aprilie vom afla exact cum funcționează cele două camere principale de 12 megapixeli dotate cu stabilizare optică de imagine. În plus, amatorii de selfie-uri se vor decide tot atunci dacă 5 megapixeli sunt suficienți pentru selfie-uri demne de Facebook și Instagram. În rest, iminentul Huawei P9 pare să fi stârnit întreaga echipă de marketing a chinezilor, deși nu avem nici o informație cum că va putea fi achiziționat în fiecare colț al mapamondului.

Pe lângă două camere pe spate, un trend ce pare să se contureze cu pași repezi la mai mulți producători de telefoane high-end, Huawei P9 va fi construit în spatele unui display Full HD de 5,2 inci. Partea de procesare va fi o combinație între un Kirin 950, 3GB RAM și o memorie internă de 32GB. Va rula din start Android 6.0 Marshmallow mascat cu interfața proprietară EMUI, dar integrat în doar 6,4 milimetri, sunt șanse foarte mari să fiți nevoiți să-l țineți în mână câteva secunde pentru a-i aprecia farmecul. Cu o baterie de 3000 mAh, prețul standard pentru P9 va fi de aproximativ 500 de dolari.

huawei-p9-leak

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele