29 mart. 2016 | 10:01

Cu aplicația Shootlr îți obligi prietenii să-ți trimită selfie-uri

ACTUALITATE
Cu aplicația Shootlr îți obligi prietenii să-ți trimită selfie-uri

Aplicații pentru fotografii există gârlă, iar cultura selfie-ului este în floare, dar Shootlr aduce o abordare unică, dar de-a dreptul sinistră.

Nu știu despre voi, dar eu când public un selfie pe Facebook sau pe Instagram, de regulă fac în jur de 20 de poze și încerc 10 poziții diferite. În plus, trebuie ca planetele să fie aliniate și vântul să bată dinspre nord, ca părul să îmi stea perfect și ochii să sclipească din unghiul potrivit.

Ei bine, cum ar fi să mă trezesc pe telefon cu o notificare de la prietenă, care îmi cere, în clipa aia, un selfie? Shootlr face acest lucru posibil și este coșmarul oricărui narcisist care ține la imaginea lui.

Aplicația tocmai a fost lansată pentru iOS și Android și te lasă să le ceri prietenilor apropiați să îți trimită un selfie în orice moment. Lor le va apărea o notificare și, în momentul în care acceptă cererea, camera se declanșează automat și începe o numărătoare inversă de trei secunde. Fotografia ajunge la tine instant și este posibil să primești, la rândul tău o astfel de cerere.

Shootlr are și o funcție de chat și oferă și posibilitatea folosirii ambelor camere simultan. Dacă vă simțiți curajoși, descărcați-o de aici și anunțați-vă și prietenii.