Creativitate digitală: tastaturile Logitech s-au transformat într-un „televizor” imens

Creativitate digitală: tastaturile Logitech s-au transformat într-un

Dacă vă mai trebuia o dovadă a faptului că tehnologia și arta nu sunt două drepte paralele, o puteți vedea mai sus. 

Unii artiști au nevoie de un șevalet și pânză pentru a se exprima, alții au nevoie de hârtie, mai sunt și cei cărora le trebuie un aparat foto…Apoi mai sunt și cei de la Logitech, care au avut nevoie de 160 de tastaturi, din care au creat un perete. Totul pentru a-și promova brandul în cadrul Penny Arcade Expo, organizată weekendul trecut. Au avut nevoie de tehnologia Orion Spectrum LED, pentru a face în așa fel încât mulțimea de tastaturi să afișeze o animație cu grafică în stil retro, care o să îți amintească de celebrul Mario. În mod normal, Orion este un instrument prin care gamerii pot să seteze diferite luminozități, capabile să se adapteze la diferite situații și jocuri. Logitech a demonstrat că e suficient de puternic pentru a transforma un maldăr de tastaturi într-un TV neobișnuit.

Acum puțin timp, Logitech anunța lărgirea gamei de tastaturi mecanice de gaming cu două noi produse: Logitech G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red. Ambele tastaturi vin echipate cu switch-uri mecanice Cherry MX, precum și cu iluminare LED personalizabilă și comenzi media dedicate. Fanii înfocați ai tastaturilor de gaming doresc o varietate de opțiuni. Noile noastre tastaturi G610 Orion oferă un design curat, sofisticat, împreună cu swith-urile mecanice” a declarat Ujesh Desai, vice președinte și general manager în cadrul Logitech.

Ambele modele de tastaturi vin echipate cu taste mecanice Cherry MX care reprezintă un standard în industria tastaturilor mecanice. Switch-urile Cherry MX sunt evaluate la peste 50 de milioane de apăsări ce vin împreună cu o precizie de acționare exactă pentru o experiență de joc cât mai fiabilă. Switch-urile cu zgomot redus, Cherry MX Brown, au un sezor tactil de preacționare pentru a oferi o reacție clară utilizatorilor, atunci când tastează, în timp ce switch-urile Cherry MX Red cu zgomot redus prezintă o apăsare liniară, directă, pentru o acționare cât mai rapidă.

Etichete: