Cortana devine mult mai deștept pe Windows 10 prin ReachIt

Cortana devine mult mai deștept pe Windows 10 prin ReachIt

Dacă vă doreați să vă bazați mai mult pe Cortana în Windows 10, o puteți face descărcând ReachIt, o nouă aplicație a celor de la Lenovo.

Cei de la Microsoft au făcut o treabă foarte bună cu finisarea Windows 10, iar asistentul virtual Cortana joacă un rol foarte important când vine vorba de interacțiunea cu amalgamul de funcții integrate în noul SO. De asemenea, orice lucru bun poate fi îmbunătățit, iar în situația în care ați simțit tot timpul că putea fi mai util respectivul asistent virtual în activitățile de zi cu zi, acum puteți materializa acea speranță.

Soluția nu vine însă de la Microsoft, ci de la Lenovo, prin intermediul unei noi aplicații gratuite ce poartă numele de ReachIt. Aceasta s-a aflat în beta pentru o perioadă foarte lungă de timp, iar acum este disponibilă tuturor pentru descărcare din Windows Store.

Pentru prima oară, Lenovo ReachIt a fost demonstrată la o conferință în luna mai a anului trecut. Ca funcționalitate, ReachIt se ancorează în Cortana, dar extinde setul de permisiuni al asistenului virtual pentru ca acesta din urmă să devină subit mult mai capabil să răspundă unor întrebări formulate în limbaj natural.

Exemplul, care a ajuns online este o întrebare de genul ,,Găsește fotografiile pe care le-am făcut în aprilie la muzeu”. În mod evident, limitările le veți descoperi la un moment dat, dar, la prima vedere, sistemul pare surprinzător de eficient. ,,Document word editat împreună cu Robert duminica trecută la Starbucks” Per ansamblu, puteți fi și mai abstracți în formulări, dar similar unui partener uman de dialog, ReachIt ar trebui să răspundă și să vă ofere acces la ce aveți nevoie.

Pentru ca pachetul să fie complet, ReachIt nu este limitat la interacțiunea cu fișiere locale, interacționând la fel de bine cu Dropbox sau OneDrive. Ca urmare, s-ar putea să nu mai fie nici o șansă să puteți afirma că ați pierdut un document important la care ați lucrat în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI