19 feb. 2016 | 10:55

Conferințele Skype cu mai mulți utilizatori pe mobil au devenit posibile

ACTUALITATE
Conferințele Skype cu mai mulți utilizatori pe mobil au devenit posibile

Skype este o platformă aflată într-o permanentă evoluție, dar puține funcții au fost atât de așteptate precum conferințele în grup pe mobil.

Au trecut câțiva ani de când cei de la Skype v-au permis să purtați conversații simultan cu mai mulți prieteni pe PC sau Mac, dar abia acum se pot bucura de aceleași posibilități de dialog și utilizatorii de mobile. La doar câteva zile după ce Paul McCartney a fost angajat pentru a crea o serie de emoticoane în format video de Valentine’s Day, iar utilizatori de Skype pe iOS au câștigat opțiunea de a colabora la documente Microsoft Office in-app, opțiunea de dialog în grup detaliată în clipul de mai sus a fost introdusă oficial.

Procesul de propagare la conversațiilor în grup pe Skype a început procesul de propagare zilele trecute în America de Nord și Europa de Vest, urmând ca până la sfârșitul lunii februarie să fie disponibil în fiecare colț al mapamondului. Promisiunea dezvoltatorului este că veți putea expriementa dialoguri video în grup la calitate HD impresionantă. În plus, fluxul video va fi optimizat în timp real pentru fiecare terminal pe se desfășoară conversația. Pentru completarea unei experiențe imersive, va fi folosit codecul audio SILK Super Wide Band.

Utilizatorii nu sunt limitați în ceea ce privește tipul de smartphone sau tabletă pe care îl folosesc. Nici măcar nu contează dacă interacțiunea se petrece și utilizatori de laptop sau doar mobile. În orice situație, este foarte ușor să introduceți persoane noi într-o conferință, iar numărul total al participanților a crescut de la 5 la 25.

Noul update care vă permite să profitați de această funcție nouă este deja disponibil în Google Play și Apple AppStore. Ca urmare, nu vă mai reține nimic pentru a vorbi cu cei dragi nestingheriți.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele