Skype devine mai sigur pentru utilizatorii săi

Skype devine mai sigur pentru utilizatorii săi
14:13 22.01.2016

Cei de la Microsoft vor începe să furnizeze un update pentru Skype, prin care serviciul va deveni mai sigur pentru utilizatorii săi.

Cei care beneficia cel mai mult de pe urma noului update furnizat de Microsoft pentru serviciul Skype vor fi gamerii. În urmă cu mai mulți ani, au început să fie raportate situații în care anumiți gameri erau victimele unor atacuri DDoS, despre care se spunea că ar fi fost orchestrate de rivali. Astfel, o persoană rău intenționată putea să caută ID-ul de Skype al unui rival și să identifice un IP asociat cu acesta, iar cu ajutorul unor elemente de software speciale putea să creeze atât de mult trafic încât victima putea pierde conexiunea la internet.

După cum scriu cei de la Verge, Microsoft le-a dat de curând posibilitatea utilizatorilor de Skype să își ascundă adresa de IP. Prin intermediul noului update, însă, adresa va fi ascunsă în orice situație, fără a fi nevoie ca persoanele să activeze această opțiune.

Un alt update important livrat de curând de Skype le oferă clienților posibilitatea de a transmite și deschide documente în Excel, Word sau PowerPoint. Atunci când cineva îți trimite un astfel de document, tot ce trebuie să faci e să apeși pe el în căsuța de dialog iar Skype îți va oferi o listă de opțiuni și aplicații care să-ți poată vizualiza atașamentul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI