Clienții Digi Mobil nu mai au acces la rețeaua Vodafone

Clienții Digi Mobil nu mai au acces la rețeaua Vodafone

RCS & RDS anunţă că reţeaua proprie 3G Digi Mobil acoperă peste 98% din suprafața Bucureştiului, precum și a județului Ilfov, la nivel de semnal exterior. Asta înseamnă, totodată, încheierea parteneriatului de roaming național cu Vodafone.

Reţeaua 3G Digi Mobil este dezvoltată în benzile de 900 Mhz şi 2.100 Mhz şi este completată de reţeaua 4G cu o acoperire de 89% în Bucureşti și 30% în Ilfov, la nivel de semnal exterior.

Acoperirea de tip exterior a reţelei 3G Digi Mobil a crescut în perioada 2015-2016 cu 10% ajungând la peste 94% din populaţie la nivelul țării.

”Începând de astăzi, în zonele menţionate nu va mai fi disponibil roamingul naţional şi, pentru a beneficia de reţeaua Digi Mobil, clienţii companiei trebuie să selecteze reţeaua 3G pe modul automat din meniul telefonului”, se arată într-un comunicat remis Playtech. 

Compania mai anunță că va continua dezvoltarea rețelelor 3G și 4G, ”astfel încât aria de acoperire și experiența de utilizare ale serviciului Digi Mobil pentru voce și date mobile să fie îmbunatățite constant.”

Numărul clienților Digi Mobil este destul de mare, iar adăugarea opțiunilor Prepay a ajutat la creșterea operatorului. ”Numărul mare de clienţi pe care Digi Mobil i-a atras în ultimul an vine să confirme că reţeaua companiei este stabilă, de încredere şi că pachetele comerciale sunt concepute să răspundă cerinţelor şi nevoilor de comunicare ale clienţilor.”

Aici puteți găsi cele mai bune telefoane din oferta Digi Mobil.

Citește și: