CES 2016: Dell lansează cel mai subțire și mai ușor notebook business din lume

CES 2016: Dell lansează cel mai subțire și mai ușor notebook business din lume

În cadrul CES 2016, Dell a lansat un portofoliu extins de echipamente comerciale Latitude adresate clienţilor din zona business, potrivit unui comunicat remis Playtech.

Acestea au un design deosebit, ecrane infinity edge şi materiale de tip premium. Adaptate după linia de produse de consum de succes XPS, noile echipamente din gamele Latitude şi UltraSharp reprezintă ”cel mai complet proces de reproiectare de produse comerciale din istoria companiei”

Portofoliul Latitude a fost fundamentat pe securitate din clasa business, gestiune facilă şi fiabilitate. Seriile Latitude 3000, 5000 şi 7000 au fost complet reproiectate și au un design mai subţire şi mai uşor, eficienţă sporită şi opţiuni puternice de procesare.

Noile suplimentări din seria Latitude 13 7000 Ultrabook, Latitude 12 7000 2-în-1 şi Latitude 11 5000 2-în-1 sunt construite pe baza elementelor cheie cerute de IT, oferind în acelaşi timp performanţele ridicate de care e nevoie în mediile de lucru rapide şi pretenţioase de astăzi.

Dell Latitude 13 7000 Series Ultrabook este cel mai subţire (14,32 mm) şi mai uşor (2,48 livre) notebook de 13 inci de clasă business din lume. Construit din fibră de carbon, Latitude 13 poate suporta rigorile unei utilizări intense păstrându-şi alura atrăgătoare. Ca singur Ultrabook de clasă business cu ecran InfinityEdge din lume, produsul dispune de un strat special ultrasubţire în jurul ecranului, care generează o experienţă unică de vizionare pentru prezentări, documente şi materiale video. În plus, Latitude 13 include Thunderbolt 3 pentru un transfer de date de opt ori mai rapid decât în cazul USB 3.0, ecrane duale 4k şi USB Type-C, ce permit folosirea unui singur cablu pentru andocare, alimentare, video, audio şi transfer de date. Laptop-ul oferă până la 10 ore de viaţă a bateriei şi are caracteristici avansate de securitate – incluzând un cititor de smartcard, cititor de amprentă digitală, cititor RFID şi software de securitate şi criptare.

Dell Latitude 12 7000 Series 2-în-1 este cel mai uşor dispozitiv 2-în-1 de 12,5 inci. Designul nu prevede niciun fel de locaşuri de prindere, balamale sau pinuri de aliniere, ci foloseşte magneţi, pentru o tranziţie uşoară între diverse moduri de utilizare. Dell Latitude 12 Slim Keyboard este o tastatură de dimensiuni complete, cu greutate mică, cu taste luminate din spate pentru scriere fără efort. În plus, Dell Latitude 12 Premium Keyboard se conectează cu o singură mână la tabletă şi dispune de taste luminate din spate şi control al cursorului mouse, cu un touchpad de mare precizie. Dispunând de un ecran subţire de 8 mm, construit în sistem monopiesă din magneziu şi material Corning Gorilla Glass NBT întărit şi fiind singurul dispozitiv 2-în-1 de business cu un ecran tactil 4K UltraSharp UHD, echipamentul Latitude 12 înseamnă un dispozitiv mobil impresionant pentru cei mai pretenţioşi profesionişti mobili.

Latitude 11 5000 Series 2-in-1 (5175).jpg

Dell Latitude 11 5000 Series 2-în-1 este un echipament subţire şi uşor, de 10,8 inci din clasa business construit cu cele mai bune caracteristici de securitate şi gestiune facilă din lume. Proiectat din materiale premium, care includ magneziul şi sticla întărită, echipamentul Latitude 11 este un instrument de productivitate care atrage şi mulţumeşte gusturile oricărui profesionist de business. Cu o masă de doar 1.56 livre, dispozitivul 2-în-1 este unul simplu, portabil, care oferă o tranziţie fără efort între tabletă şi laptop. Dispozitivul oferă profesioniştilor IT şi de business securitate robustă şi capabilităţi de gestionare, incluzând criptare, autentificare avansată, prevenţie malware de top, instalare de sistem automată şi cursivă, monitorizare şi actualizare.