CES 2016: Altec Lansing anunță primele căști cu filmare Full HD

CES 2016: Altec Lansing anunță primele căști cu filmare Full HD

Am trăit să o vedem și pe asta. La CES 2016, cei de la Altec Lansing au anunțat primele căști de DJ cu filmare full HD 1080p.

Deși am fost întotdeauna de părere că dispozitivele dedicate anumitor sarcini fac o treabă mai bună decât altele care fac zece lucruri deodată, tot este fascinantă combinația de funcții pe care unii producători o aduc pe piață.

În cazul de față, cei de la Altec Lansing vor fi primii care vor livra căști de DJ dotate cu o cameră Full HD 1080p. În teorie, ideea din spatele unui astfel de produs nu este complet nouă, dar proiectele anterioare similare nu s-au reflectat într-un produs comercial disponibi în magazine.

Ilustrate în imaginea de mai sus, noile căști au un design relativ simplu, având în vedere funcționalitatea ascunsă în interior, dar reușesc totuși să nu fie banale. În principiu, sunt dedicate persoanelor cu meseria de DJ, dar se pretează la fel bine oricăror indivizi care vor să și filmeze ceva atunci când ascultă muzică. Capabile de captură Full HD la 30 de cadre pe secundă, căștile sunt dotate și cu conectivitate WiFi, oferindu-vă posibilitatea de livestreaming, dacă vreți să postați pe internet în timp real experiența prin care treceți la un momentdat. Eventual, puteți filma conținut video de calitate foarte bună pentru a-l stoca pe un card SD ascuns direct în câști, dacă vă încântă mai mult un astfel de scenariu. Pe lângă memoria internă de 8GB, sunt suportate carduri de până la 32GB.

Încărcate de funcții, noile căști de la Altec Lansing promit 7 ore de activitate înainte de a necesita o reîncărcare. Disponibile începând cu vara acestui an, creațiile de mai sus vor putea fi achiziționate cu aproximativ 200 de dolari.

Citește și: