Mai vreti un sistem audio pentru toata casa? Altec Lansing anunta Live 5000 WiFi

Mai vreti un sistem audio pentru toata casa? Altec Lansing anunta Live 5000 WiFi

altec-lansing-live-5000

Chiar daca modelul de mai sus este aparent identic cu un alt sistem audio al celor de la Altec Lansing, intitulat inAir 500 AirPlay, asemanarile sunt doar de ordin estetic.

Daca vechiul model folosea protocolul AirPlay pentru a se pupa de minune cu orice iDevice, noul sistem audio se conecteaza la reteaua din casa si foloseste un protocol proprietar de comunicare pentru a prelua continutul audio de pe dipozitivele cu iOS si Android pentru redare.

Nu sunt excluse nici computerele obisnuite din ecuatie, insa in fiecare dintre cele trei scenarii, pentru a putea trimite continut catre sistemul audio de mai sus, un dispozitiv trebuie sa aiba instalata o aplicatie intitulata sugestiv Live. Partea buna este ca respectiva aplicatie ii recunoaste aparatului fara probleme prezenta in reteaua locala si va permite sa va creati liste de melodii pentru a le reda. Nu lipseste nici functia de a reda continut de pe servicii de muzica online, insa in aceasta categorie momentan intra doar Rhapsody.

Daca bugetul va permite, va puteti achizitiona mai multe astfel de boxe si puteti selecta, dintr-o lista care se autogenereaza in interiorul aplicatiei, pe ce boxa vreti sa se auda cele mai spectaculoase melodii de pe orice smartphone sau tableta.

Noul Live 5000 WiFi, cu un pret de aproximativ 500 de dolari, va fi disponibil in vara acestui an.

Citește și: