Cele mai ieftine smartwatch-uri premium create de Michael Kors

Cele mai ieftine smartwatch-uri premium create de Michael Kors

Ceasurile au fost întotdeauna accesorii de modă, iar un brand precum Michael Kors, pe lângă multe altele, aplică același principiu și în cazul smartwatch-urilor.

După ce ASUS, LG, Samsung sau Apple ne-au atras atenția asupra ceasurilor inteligente, mai mult sau mai puțin atrăgătoare, jucători din domeniul modei au început, din ce în ce mai tare, să se facă remarcați în același domeniu prin intermediul unor dispozitive mult mai frumoase și, deopotrivă, mult mai scumpe.

După ce am văzut câteva creații de la Tag Heuer și Breitling, care au prețuri fabuloase, un alt brand premium se orientează către aceeași direcție, dar în altă marjă de preț. Compania în cauză este Michael Kors, iar oficialii din spatele ei au anunțat la Baseworld în Elveția că vor intra în domeniul smartwatch-urilor în următoarele luni cu o serie intitulată Michael Kors Access.

,,Activez în domeniul de a face viața oamenilor mai simplă prin intermediul modei. M-am întrebat, de ce accesoriile tech nu pot fi chic și strălucitoare? În definitiv, le porți în fiecare zi, iar tehnologia are un impact asupra vieții noastre din ce în ce mai mare. Ar trebui să reflecte preferințele noastre personale la fel de mult ca orice altceva, dar, de asemenea, să-ți ofere acces la toate experiențele pe care ți le dorești.” Directorul Michael Kross a detaliat foarte pertinent motivația pentru intrarea în acest domeniu foarte actual.

Noile smartwatch-uri Michael Kross Access vor ajunge pe piață cu cea mai recentă versiune de Android Wear, cu fețe disponibile exclusiv pentru ele ce pot fi schimbate printr-un banal swipe. Va exista, de asemenea, o varietate foarte mare de brățări interschimbabile atât din piele, cât și din silicon. Modele premium, strălucitoare pentru femei și sportive pentru bărbați sunt de asemenea în proiect.

Prețul de start pentru noile ceasuri inteligente Michael Kors Access este cu mult sub media din piață în materie de smartwatch-uri de la branduri cunoscute, 395 de dolari începând cu toamna acestui an.

Citește și: