Cele mai atrăgătoare jocuri de la Sega sunt gratuite pe Steam

Cele mai atrăgătoare jocuri de la Sega sunt gratuite pe Steam

Chiar și dacă nu știți că au fost publicate de Sega, o serie de jocuri importante care v-au marcat copilăria sunt disponibile gratuit pe Steam.

Cu o istorie de câteva zeci de ani, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că o mare parte dintre titlurile din portofoliul Sega v-au rămas în minte. La un moment dat nici măcar nu mai este vorba de jocuri, ci de personaje populare pe care ulterior ați ajuns să le vedeți în desene animate și filme.

Pentru a sensibiliza un pic internauții și pentru a atrage atenția asupra faptului că Sega nu a murit, japonezii au decis să ofere complet gratuit o serie de jocuri clasice prin intermediul magazinului virtual Steam. Jocurile sunt destul de impresionante, iar dacă nu le-ați jucat deja, ar fi păcat să nu le dedicați câteva minute pentru a vedea de unde s-au inspirat multe dintre titlurile voastre preferate actuale.

Valoarea totală a jocurilor din pachetul Make War Not Love 3 este de 29 de euro, dar voi le primiți gratuit. Printre ele se numără Hell Yeah, Jet Set Radio, Sega Classics, Golden Axe și nu numai. Pentru a le asocia contului vostru de Steam este suficient să accesați acest link și să încercați să instalați oricare dintre jocuri. În mod automat, vor rămâne în colecția voastră. Merită să aveți în vedere că toate creațiile Sega din acest pachet sunt compatibile doar cu sisteme ce rulează Windows. În cazul în care sunteți utilizatori de Mac sau Linux, nu aveți ce să faceți.

Oferta detaliată mai sus este pe timp limitat, ca urmare, ar fi bine să vă grăbiți dacă nu vreți să o pierdeți.