Cel mai renumit producător de lentile ar putea da cea mai bună cameră pentru Huawei P9

Cel mai renumit producător de lentile ar putea da cea mai bună cameră pentru Huawei P9

Chinezii ar putea colabora cu germanii de la Leica pentru lansarea modelului Huawei P9.

După cum am mai spus, Huawei P9 este unul dintre cele mai prost-păstrate secrete ale chinezilor. Va veni în trei versiuni, cu dimensiuni și specificații diferite. P9 va avea un display de 5,2 inch cu rezoluție full HD, procesor Kirin 950, produs chiar de Huawei, și 3GB memorie RAM. P9 Max ar putea avea un display enorm, de 6,2 inch, cu rezoluție QHD, procesor Kirin 955 și 4GB memorie RAM. Huawei P9 Lite, modelul care va genera și cele mai multe vânzări, are specificații ceva mai modeste, adică display full HD de 5 inch, procesor Snapdragon 650 și 2GB memorie RAM.

Camerele foto principale sunt cele mai importante, iar în urmă cu câteva săptămâni, Huawei a anunțat că va colabora cu Leica la acest capitol. Primele rezultate ale parteneriatului vor putea fi văzute chiar pe Huawei P9, dacă ar fi să ne luăm după o poză apărută de curând. Aceasta ne afișează spatele viitorului Huawei P9, iar lângă cele două camere foto apare inscripția Summarit H 1:2.2/27 ASPH, alăruti de logo-ul Leica.

Huawei P9 1

După cum scrie site-ul 9to5Google, lentilele beneficiază de un raport calitate/preț foarte bun, iar în cazul viitorului Huawei P9, am avea de-a face cu o apertură de 2,2. Cât despre design, vorbim despre o carcasă metalică unibody, cu care Huawei ne-a obișnuit deja, un senzor de amprente poziționat pe spatele aparatului și un display înconjurat de margini subțiri în partea din față.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: