30 mai 2016 | 09:45

Cel mai bun motiv pentru a-ți cumpăra un telefon cu Windows 10 Mobile

ACTUALITATE
Cel mai bun motiv pentru a-ți cumpăra un telefon cu Windows 10 Mobile

Fanii jocurilor de Xbox One care vor să transpună o sesiune de gaming de pe consolă pe telefoane cu Windows 10 Mobile s-ar putea să aibă această opțiune în viitorul apropiat. 

La scurt timp după lansarea Windows 10, cei de la Microsoft au fost foarte încântați de o funcție ce vă permite să faceți streaming pe PC la un joc ce rula pe Xbox One. Între timp, acel sistem a fost foarte bine pus la punct și există informații cum că ar urma să fie portat și pe mobile.

Cu alte cuvinte, dacă ați făcut o investiție într-un telefon cu platforma defunctă Windows 10 Mobile, s-ar putea să vă puteți juca jocurile voastre preferate pe smartphone. Practic, partea de procesare video va fi făcut de consolă, în timp ce către telefon, prin rețeaua wireless din casă, va fi transmis un flux video de calitate foarte bună.

Deși informațiile pe marginea unei astfel de funcții nu au fost confirmate oficial, mai mulți internauți au început să confirme pe Reddit existența ei în cea mai recentă versiune beta de Windows 10 Mobile. Dovezile le puteți vedea și voi în imaginile alăturate.

Până când un oficial Microsoft nu va contrazice posibilitatea unui astfel de scenariu, merită să aveți în vedere că este cât se poate de probabil ca funcția explicată de eric5949 să fie disponibilă tuturor posesorilor de Xbox One și Windows 10 Mobile în viitorul apropiat. Acesta a descoperit o funcție intitulată play from console în meniul aplicației Xbox pentru W10M, în locul play on console. În momentul în care respectivul buton era apăsat, un mesaj de eroare explica de ce momentan funcția nu poate fi folosită. ,,Nu am putut face streaming de pe consolă. Încercați din nou mai târziu.

Având în vedere că noua funcție este deja disponibilă în meniul utilizatorilor de versiuni Insider de Windows nu poate decât să însemne că va fi introdusă oficial în câteva luni în Windows 10 Anniversary Update. În plus, mai multe detalii despre ea vor fi confirmate în cadrul conferinței Microsoft de la E3 2016.

xbox-one-game-streaming-windows-10-mobile-768x1365

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele