Acesta este cel mai bun antivirus pentru Mac OS

Acesta este cel mai bun antivirus pentru Mac OS

Despre cel mai bun antivirus pentru Windows am vorbit, dar acum avem și informații privind cel mai bun antivirus pentru Mac OS.

Cu toate că se credea că computerele cu Mac OS, sistemul de operare creat de Apple, sunt practic invulnerabile la viruși și programe malițioase, atacurile din ultimii ani asupra Mac-urilor i-au făcut pe posesori să fie mai atenți în ceea ce privește securitatea datelor.

Pentru a determina care este cel mai bun antivirus pentru Mac OS, cei de la AV-TEST au verificat mai multe soluții de securitate.

în cazul testului recent al soluțiilor de securitate pentru Mac OS X realizat de AV-TEST, ESET Endpoint Security pentru OS X a obținut cel mai bun scor pentru fiecare parametru testat, se arată într-un comunicat remis Playtech.

În scanarea On-demand pentru secvențele malware OS X, ESET Endpoint Security a fost singura soluție inclusă în testare care a detectat toate fișierele malware pentru OS X și Windows. În detectarea prevalenței malware-ului pentru Windows, din nou ESET a fost singura soluție care a ajuns la o rată de succes de 100%. ESET a detectat, de asemenea, toate aplicațiile curate incluse în test ca fiind legitime și a generat zero rezultate fals-pozitive în timpul testării dinamice de detectare a malware-ului.

„ESET a demonstrat o performanță excelentă atunci când a fost nevoie de detectarea a peste 11.000 de amenințări malware selectate pentru OS X și Windows în test, fără a suprasolicita sistemul, aproape deloc”, a declarat Andreas Marx, CEO AV-TEST GmbH.

„Facem tot posibilul pentru a proteja toți clienții noștri, indiferent de platforma de calcul. Încă o dată, ne bucurăm să vedem că eforturile noastre au dat roade. Atât utilizatorii business de ESET Endpoint Security cât și utilizatorii casnici de ESET Cyber Security Pro (tehnologiile de detectare ale acestor produse sunt identice) beneficiază de cercetările și îmbunătățirile pe care le aducem permanent, ce au fost recunoscute și în acest test”, a comentat Martin Kralik, Product Manager la ESET.

Noua generație de soluții de securitate ESET, introduse la începutul lui 2015, oferă clienților o protecție multi-stratificată, proactivă, bazată pe cloud, care este non-disruptivă, multi-platformă, ușor de utilizat, eficientă și rapidă. Securitatea endpoint oferită de ESET oferă un suport de înaltă calitate recunoscut la nivel global și un serviciu clienți în limba locală.

Citește și:
Etichete: