Catalogul eMAG Black Friday: cele mai bune reduceri

ACTUALITATE
Catalogul eMAG Black Friday: cele mai bune reduceri
18 nov. 2016 | 01:01

Catalogul eMAG Black Friday a fost publicat în mod oficial, iar în acest articol vom menționa câteva dintre ofertele interesante.

[related]

Catalogul eMAG Black Friday este oficial, cel mai mare retailer online din România dându-ne acum ocazia de a ne uita peste primele oferte pe care le va pune la dispoziția clienților pe parcursul acestei zile. După cum era de așteptat, reducerile vizează o gamă extrem de variată de produse, de la telefoane și tablete, la componente PC, accesorii și electrocasnice. Cinci dintre ofertele interesante din catalogul eMAG Black Friday sunt incluse în lista de mai jos.

Catalogul eMAG Black Friday – iPhone 5S

Una dintre cele mai interesante reduceri din această perioadă este cea pentru modelul iPhone 5S. Într-adevăr, nu este din ultima generație, însă multe persoane încă sunt în căutarea dispozitivului cu ecran de 4 inci. Terminalul este de culoare argintie și are o capacitate de stocare de 16GB. Îl veți putea cumpăra pentru 899 lei.

Reduceri eMAG – Lenovo 100-15IBD

Lenovo 100-15IBD este un laptop care include un procesor Intel Core i3-5005U tactat 2GHz, care funcționează alături de 4GB RAM și 500GB memorie. Acesta nu vine cu o placă grafică dedicată, și nici cu sistem de operare și va avea un preț de 999 lei.

Catalogul eMAG Black Friday – Huawei P9 Lite

Huawei P9 Lite include procesorul HiSilicon Kirin 650 cu opt nuclee, conceput pentru a eficientiza resursele telefonului. În ceea ce privește memoria disponibilă, dispozitivul oferă 2GB de RAM și 16 GB de stocare, spațiu care poate fi extins cu ușurință cu ajutorul unui card microSD. De asemenea, camera foto de 13MP reprezintă încă o surpriză plăcută. Aceasta include modul de fotografiere PRO, care îi va mulțumi până și pe cei mai pretențiosi utilizatori. Huawei P9 Lite va avea un preț de 849 lei.

Reduceri eMAG – Asus G20AJ-RO001D

Sistemul desktop Asus ROG G20AJ-RO001D vine cu un procesor Intel core i7-4790, cu o frecvență de 4GHz, 16GB RAM, 2TB pentru stocarea datelor personale și o placă video dedicată Nvidia GeForce GTX 960 de 2GB. Nu include un sistem de operare și va putea fi cumpărat la preț de 2.999 lei.

Catalogul eMAG Black Friday – Samsung 32K5502

Ultimul dintre produsele recomandate este televizorul Samsung 32K5502. Ecranul de 80 de centimetri al acestuia are o reducere Full HD, iar din punct de vedre al conectivității, veți avea la dispoziție trei porturi HDMI și două porturi USB. A fost inclus în Catalogul eMAG Black Friday și îl veți găsi la prețul de 1.279 lei.

emag-black-friday-2016