Cat S50c este cel mai nou smartphone imun la traume

Cat S50c este cel mai nou smartphone imun la traume

Puține branduri sunt sinonime cu munca grea precum Cat. Pe lângă tractoare, moto escavatoare sau bocanci, Cat s50c este un nou smartphone cu aceleași proprietăți andurante. 

Dacă erați de mult timp în căutarea unui telefon care să nu vă lase la greu și în legătură cu care să nu aveți emoții dacă îl dați de pământ de la o înălțime semnificativă, noua creație a companiei Caterpillar s-ar putea să se încadreze în specificații. Noul Cat s50c va fi întâi introdus în oferta operatorului american Verizon, înainte să fie oferit în alte colțuri ale mapamondului.

Spre deosebire de alte smartphone-uri create de Cat, acesta va fi primul cu conectivitate LTE 4G. În trecute, celelalte telefoane erau limitate la operarea pe rețele GSM 3G. În plus, pe lângă aspectul destul de agresiv, merită să rețineți că noul Cat s50c este certificat IP67, particularitate care se reflectă în rezistanța la scufundări de scurtă durată. Astfel, deși ar fi recomandabil să nu înotați cu el, nu ar trebui să aveți emoții dacă-l scăpați într-o baltă.

În altă ordine de idei, Cat s50c va fi construit în jurul unui panou HD de 4,7 inci ce suportă interacțiunea cu mănuși și răspunde la fel bine la comenzi chiar și atunci când este umed. Partea de performanță este o combinație între un procesor tactat la 1,2 GHz, un GB memorie RAM și o memorie internă de 8GB.

În caz de nevoie însă, puteți extinde spațiul de stocare cu ușurință folosind un card microSD. Camera principală este de 8 megapixeli, iar acumulatorul de 2630 mAh ar trebui să fie suficient pentru a vă ține departe de priză pe parcursul unei zile. Disponibil deblocat de pe site-ul celor de la Cat, gadgetul va avea un preț de achiziție de 400 de dolari.