Caterpillar S40 e cel mai nou telefon de dat de pământ

Caterpillar S40 e cel mai nou telefon de dat de pământ

Dacă aţi investit foarte mulţi bani în reparaţii pentru telefoanele date de pământ, vă puteţi orienta către noul Caterpillar S40.

La câţiva ani după ce au început să-şi facă un nume în domeniul terminalelor rezistente la şocuri şi intemperii, cei de la Caterpillar îşi continuă obiceiul de a lansa câte un nou smartphone în fiecare an. Cel mai noul membru al familiei de gadgeturi bune pentru date de pământ poartă numele de Caterpillar S40.

Nu are un design revoluţionar, dar de la prima vedere puteţi observa că micuţul aparat nu ar trebui să aibă o problemă cu trântele. Caterpillar S40 este construit în conformitate cu standardul armatei americane MIL-SPEC 810G şi e certificat IP68. Aceste asocieri de cifrele şi litere vă asigură că puteţi rezista la praf, apă şi căzături. Datorită unui nou tip de touchscreen, are abilitatea să vă urmărească atingerile chiar şi atunci când degetele voastre sunt ude sau când purtaţi mănuşi.

Specificaţiile tehnice nu sunt impresionante, dar de cele mai multe ori când vă orientaţi către un astfel de aparat nu aveţi nevoie de o cameră foto spectaculoasă sau un ecran 2K. Caterpillar S40 foloseşte un display de 4,7 inci cu o rezoluţie nativă de 540 x 960 pixeli. Partea de procesare este o combinaţie dintre un Snapdragon 210 cu 1GB RAM şi 16GB memorie internă. Bateria internă este de 3.000 mAh, iar pentru capturi foto-video veţi avea la dispoziţie două camere, de 8, respectiv 2 megapixeli.

Nu ştim exact care va fi preţul de achiziţie pentru Caterpillar S40, dar ar trebui să ajungă în magazine începând cu 1 august în peste 60 de ţări.

Citește și: