11 nov. 2016 | 10:42

Căștile AirPods se lansează mai curând decât credeam

ACTUALITATE
Căștile AirPods se lansează mai curând decât credeam

Căștile AirPods par să fi primit o dată de lansare, asta după ce accesoriile au fost ținute pe masa de design o perioadă mai lungă de timp decât se aștepta.

Încă de la începutul lunii septembrie, de când au început discuțiile pe tema renunțării la jack-ul de 3,5mm pentru căști, a apărut și știrea că Apple va lansa AirPods, o pereche de căști fără fir, cu un design care ridică o serie de întrebări utilizatorilor. Mulți utilizatori se întreabă cum vor reuși să nu piardă astfel de căști, deoarece știm cu toții că, mai devreme sau mai târziu, o cască tot alunecă din ureche.

La scurt timp după veștile cu privire la lansare, Apple a luat decizia de a amâna lansarea căștilor AirPods. Motivarea dată la momentul amânării miza pe faptul că mai trebuie îmbunătățit design-ul: ”feedback-ul comunității cu privire la AirPods a fost incredibil”, dar menționează și un aspect cheie cu privire la respectul pe care îl au pentru clienți: ”nu credem în ideea de a lansa un produs înainte să fie gata”.

Zvonurile cu privire la lansarea programată pentru următoarea săptămână vin de la un angajat al reseller-ului de produse Apple, Conrad. Conform acestuia, căștile AirPods vor fi aduse în stoc în data de 17 noiembrie, iar între 18 și 19 noiembrie, acestea vor fi scoase la vânzare, indică macrumors.com.

Site-ul oficial al reseller-ului arată, însă, că noile AirPods vor fi disponibile pentru livrare în 7-8 săptămâni, astfel că există o posibilitate ca angajatul să fi dat o informație incorectă. Cu toate acestea, fanii Apple ce vor să aibă parte de un cadou unic la timp pentru sărbătorile de iarnă, au încă motive de speranță.