Care sunt previziunile Samsung pentru anul 2017

Care sunt previziunile Samsung pentru anul 2017

Anul 2017 se apropie cu pași repezi, iar tehnologia nu stă pe loc. Tocmai de aceea, Samsung oferă câteva previziuni din această sferă.

Previziunile marchează mai multe sfere de interes și coincid cu evoluția nu doar tehnologică de la nivelul societății, ci și cu cea culturală, fiind din ce în ce mai interesant modul în care astfel de sfere se îmbină.

Unul dintre cele mai importante trenduri apare în materie de gusturi. Samsung consideră că oamenii vor prefera să se bazeze pe dispozitive performante, dar care adoptă un design cât mai minimalist. Compania trece în revistă și tendința de popularizare a device-urilor în rândul populației în vârstă, care va ajunge chiar să sfideze ipotezele îmbătrânirii.

Inteligența artificială este un punct important pe lista celor de la Samsung, iar aceștia consideră că, în viitor, astfel de entități vor putea deveni antrenori pentru oameni, după ce, la rândul lor, au învățat de la noi. De asemenea, se mizează pe o popularitate din ce în ce mai ridicată a realității virtuale și augmentate, astfel de ”universuri” fiind ideale pentru o experiență de divertisment mai intensă.

Noile dispozitive purtabile vor fi cele despre care acum încă vorbim la viitor, senzori de monitorizare sau pastile digitale. De asemenea, tehnologia va juca un rol important și în dezvoltarea personală.

Nanotehnologia va juca un rol important în viitor, în viziunea celor de la Samsung, chiar dacă 2017 este abia începutul. De asemenea, compania mizează pe înlăturarea dependenței de telefoane mobile, pe care le verificăm de aproximativ 80 de ori pe zi. Pentru că deconectarea nu este o soluție, variante precum Gear IconX ar putea să fie folositoare.

”Vedem un viitor în care vom progresa dincolo de limitele noastre naturale, în care vom putea face ceea ce odată ni s-a spus că este imposibil”, arată Camille Hammerer, Head of Samsung Design Europe Trends.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: