Când va fi lansat următorul film din seria Star Wars

Când va fi lansat următorul film din seria Star Wars

Ești nerăbdător să afli care e originea lui Rey și ce are de spus Luke Skywalker când o întâlnește? Sau vrei să vezi ce crize adolescentine mai are Kylo Ren? Se pare că va trebui să mai ai răbdare.

Din fericire, de data asta nu va trebui să mai aștepți 10 ani, precum în cazul Episodului VII, The Force Awakens. Lansarea episodului VIII era așteptată în mai 2017, dar Lucasfilm a anunțat că momentul se va prelungi până pe 15 decembrie 2017, notează Mashable.

Un comunicat de presă a confirmat veștile, și a specificat și că Episodul VIII se află în preproducție și că lucrurile serioase vor începe în Londra, luna viitoare. Unele scene cu Luke pe insulele Skelling Michael, unde l-am văzut în finalul ultimului film al seriei, se pare că au fost deja filmate. Nu știm de ce are loc întârzierea, dar s-a întâmplat și în cazul The Force Awakens, care a fost inițial programat pentru vara lui 2015.

Totuși, se pare că există niște neînțelegeri între Alan Horn, președintele Disney, și Kathleen Kennedy, președinta Lucasfilm în ceea ce privește datele de lansare. Kennedy a vrut inițial să aștepte până în mai 2016 pentru lansarea The Force Awakens, iar 18 decembrie 2015 a fost un compromis. Din fericire, nu a reprezentat niciun impediment în fața succesului, dar fanii nostalgici își vor aminti că primele șase episoade au fost lansate, tradițional, în mai.

În orice caz, Episodul VIII din seria Star Wars va fi regizat de Rian Johnson, omul din spatele filmului Looper.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: